Nieuw West in the Picture
Zakelijke dienstverlening

Zaakgericht werken: hulp op maat

Wanneer je ondersteuning zoekt bij de invoer naar zaakgericht werken binnen jouw organisatie kun je rekenen op hulp op maat van Doxis. Dit is een netwerk- en kennisorganisatie die al geruim 100 jaar hulp biedt bij het aanbrengen van structuur in informatie. Hierbij worden slimme oplossingen bedacht voor de verbetering van de werkprocessen waarbij belangrijke informatie aan de orde is. Doxis is daarbij gespecialiseerd in het werken met overheidsinstanties zoals gemeenten en ministeries maar ook provincies en zelfstandige bestuursorganen. Kun je dus ondersteuning gebruiken bij de inrichting van zaakgericht werken binnen jouw overheidsinstantie, dan ben je voor vakkundige dienstverlening aan het juiste adres bij Doxis.

Zaakgericht werken vanuit een integrale benadering

De aanpak voor zaakgericht werken wordt bij Doxis altijd afgestemd op het veranderproces binnen jouw organisatie. Daarbij is er op ieder moment oog voor jouw vragen en de vragen van jouw medewerkers. Het is belangrijk deze direct te kunnen stellen en niet te wachten tot het einde van het traject. Zo is het nieuwe zaakgericht werken bij iedereen duidelijk en zit je als organisatie op één lijn. De informatieprofessionals van Doxis wenden hun expertise aan en zorgen dat jij in controle bent waar het de aanpak en ook de sturing betreft. Hierbij werkt Doxis vanuit een integrale benadering met de vier invalshoeken ‘leiderschap en gedrag’,  ‘systemen en informatie’, ‘processen en sturing’ en ‘doelen en beleid’.

Volg een praktijikgerichte training

Doxis geeft diverse trainingen waarbij enkele kenmerken steeds terugkeren. Ongeacht het onderwerp van de training kun je rekenen op concrete tips die je gelijk kunt toepassen binnen jouw organisatie of werksituatie. Er wordt daarnaast bij Doxis altijd gebruikgemaakt van lesmethoden die actueel zijn, waardoor je na een training direct up-to-date bent. Ben je geïnteresseerd in een training zaakgericht werken, dan kun je uitgaan van een training die is opgezet als interactieve werksessies met veel aandacht voor de succesfactoren en valkuilen van zaakgericht werken.

https://doxis.nl