Nieuw West in the Picture
Electronica en Computers

Met chiptuning geeft u uw auto meer vermogen

Door middel van chiptuning is het mogelijk om het motorvermogen en het verbruik van de motor van uw auto te optimaliseren. Bij chiptuning blijven de parameters altijd ruimschoots binnen de capaciteit van de motor, zodat uw motor niet beschadigd wordt. Het doel van chiptuning is dan ook het verbeteren van de prestaties van de motor van uw auto. De meeste moderne automotors zijn namelijk niet optimaal afgesteld om te kunnen voldoen aan de gestelde milieueisen. Wilt u het rendement van uw motor verhogen? Laat de motor van uw auto dan optimaliseren. Laat Chip Performance hier nu net een expert in zijn. Ontdek snel wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Bespaar ook op uw brandstofkosten

Naast het verhogen van het vermogen van uw auto, realiseert u met chiptuning ook een aanzienlijke brandstofbesparing. De specialisten van Chip Performance stellen de software van het motormanagement optimaal af, zodat de auto sneller optrekt en de topsnelheid wordt verhoogd. Bij het afstellen van de software van het motormanagement wordt er gekeken naar verschillende waardes van kenvelden die verhoogd kunnen worden. Zo kan de voorontstekingstemperatuur, de turbodruk en het lucht-/brandstofmengsel verhoogd worden. Door goed in te spelen op deze verschillende kenvelden, wordt de motor optimaal afgesteld en wordt extra thermische belasting vermeden.

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan betekenen

Bent u benieuwd naar de prestatiewinst die chiptuning u kan opleveren? Dan berekent u dat eenvoudig via een handige tool op de website van Chip Performance. Heeft u interesse in chiptuning? Vul dan het contactformulier in op de website van Chip Performance en zij zorgen ervoor dat uw auto optimaal gaat presteren. Chip Performance heeft al vele klanten tevredengesteld. Met een jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning is dit dé partner die u nodig heeft! Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice.

https://www.chipperformance.nl/