Nieuw West in the Picture
Verbouwen

Een bouwdroger maakt het uitvoeren van bouwwerkzaamheden weer efficiënt

Het huren van een bouwdroger bij BSTEEN kan zeer goed van pas komen wanneer u bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning laat bouwen of een renovatieproject of groot onderhoud aan het uitvoeren bent. Een bouwdroger wordt zowel tijdens als na de werkzaamheden gebruikt om een ondergelopen ruimte snel droog te krijgen. Het drogen of ontvochtigen van deze ruimtes is vaak sneller nodig dan u denkt. Bovendien houdt u waarschijnlijk niet iedere dag rekening met wateroverlast tijdens de bouwwerkzaamheden. Bij BSTEEN vindt u een groot assortiment aan apparatuur om dit probleem wanneer dan ook op te lossen. U vindt overigens niet alleen de juiste bouwdroger voor uw project, maar ook een geschikte verwarmingsunit en ventilator.

Waar gebruikt u een bouwdroger precies voor?

Om een ruimte écht binnen korte tijd weer droog te krijgen, is een bouwdroger ideaal. De tijd die het kost om dit met dit apparaat voor elkaar te krijgen, is afhankelijk van de luchtcirculatie en temperatuur in de ruimte. Uiteraard is ook het materiaal dat vochtig is geworden van belang voor het droogproces. Pleisterwerk heeft bijvoorbeeld minder tijd nodig (twee tot drie weken) dan chape van zes centimeter dik, die gemiddeld na acht weken droog is. Wilt u het droogproces versnellen? Dan is het gebruik van een ventilator een goed idee. Hiermee kunt u de ruimte maar liefst 30% sneller drogen. Een koude ruimte heeft bovendien een negatieve invloed op dit proces, wat een verwarmingsunit tevens een goede oplossing maakt.

Maak gebruik van professioneel advies

De specialisten van BSTEEN weten raad met iedere situatie en geven u advies wanneer nodig. Is er met spoed een bouwdroger nodig? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de service van dit bedrijf. BSTEEN maakt namelijk graag voor u een uitzondering wanneer er onverwachts wateroverlast optreedt buiten de reguliere levertijden van dit bedrijf. Of het nu bij u thuis of op kantoor gebeurt, een bouwdroger met de nodige andere apparatuur is altijd voor u beschikbaar! BSTEEN komt ook graag bij u langs om een risicoanalyse op te stellen van de situatie, zodat u in een mum van tijd de ideale oplossing inzet.

https://bsteen.be/