Nieuw West in the Picture
Eten en drinken

Al uw catering in Alkmaar en Haarlem. Wilt u borrelhapjes of een buffet?

Catering bestellen in Haarlem ging altijd heel gemakkelijk met ons online bestelsysteem, maar vanaf nu is catering bestellen in Alkmaar net zo makkelijk! Wij hebben een ongelofelijk groot assortiment, dus voor een ieder wat wils. Als u borrelhapjes nodig heeft, een buffet, een lunch, BBQ catering of cocktails, dan zit u bij Happie helemaal goed. Ongeacht voor welke gelegenheid u catering nodig heeft. Een bruiloft, verjaardag, vergadering of kerstborrel? Happie is úw cateraar!

 

Partycatering… De uitkomst voor elk feest!

Bijna iedereen weet; Heerlijke hapjes werken sfeerverhogend op elk feest. Heeft u ook wel eens gemerkt dat als de hapjes langskomen Dat iedereen ineens zijn aandacht erbij heeft? Dat is ook niet zo gek, want van feest krijg je trek. Bij Happie kunt u de lekkerste borrelhapjes bestellen! En als voordeel heeft u dat u geheel zelf uw borrelplateau kan samenstellen. U hoeft dus niet te kiezen uit een pakket. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten, dan maken wij voor u een prijsopgave. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Ook als u de gehele partycatering wilt uitbesteden kunt u ons altijd bellen voor hulp of advies. Wij kunnen de dranken voor u regelen, helpen met het boeken van een evenementenlocatie, uitnodigingen maken en alles wat u maar nodig heeft. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring in de evenementenbrache, staan voor u klaar.

 

Buffet catering… Een ideale manier om uw gasten een maagvullende diner te serveren

Wilt u uw gasten een goed diner serveren? Dan kan een buffet een optie zijn. Een buffet bestellen is de beste optie als u weing werk wilt hebben aan de organisatie en als u wilt dat het diner niet alle aandacht op eist. Een drie / vier / vijf gangen menu serveren vergt veel meer werk voor u en u bent dan veel minder vrij om bijvoorbeeld te dansen, te speeches of ronduit te genieten. Bij happie is het heel makkelijk om een buffet te bestellen. Bij ons heeft u keuze uit een traditioneel Italiaans buffet, Spaanse tapas buffetten, een Hollands buffet van eigen bodem en nog veel, veel meer!

 

Online catering bestellen? Hoe gaat dat in z’n werk?

Webshops zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maar toch zijn er weing cateraars met een online bestelsysteem. Maar wij wel! Kies de gerechten die u graag wilt serveren en plaats ze in de winkelwagen. Met een paar klikken op de knop doorloopt u het bestelprocess. U kunt zelf kiezen welke dag uw catering geleverd moet worden en op welk tijdstip. De betaling kan u verrichten via IDEAL, pinnen bij afleveren of als bedrijf kunt u betalen op factuur. Als u feest geweest is en u klaar bent met alles spullen, komen wij alles weer bij u ophalen. U hoeft niet af te wassen… Dat doen wij!