Nieuw West in the Picture
Eten en drinken

Mahmood rijst

In Nederland koken we steeds vaker rijst en het aanbod is dan ook flink toegenomen. Een paar jaar geleden was de keuze nog beperkt tot een aantal snel kook varianten, maar nu hebben we de keuze uit verschillende merken en smaken.

Ook import van rijst uit andere landen gebeurd nu steeds vaker in Nederland waardoor we meer keuze hebben uit exotische soorten merken. Vooral rijst uit de Midden-Oosten is erg in de trek zoals Mahmood rijst. Deze rijst vind je alleen niet bij de Jumbo of Albert Heijn want dit is een Arabische rijst. Voor Mahmood rijst moet je bij een speciaalzaak zijn om het te kopen. In Nederland zijn er etnische winkels die het verkopen. Je kunt het bijvoorbeeld in de Haagse Markt kopen maar als je in een dorpje woont kun je het moeilijker vinden.

Wat winkelen nu wel flink makkelijker maakt is gelukkig het internet. Op internet kunnen we tegenwoordig van alles vinden en kopen. Met een druk op de muis hebben we onze favoriete producten in huis. Het is dan ook mogelijk om tegenwoordig Mahmood rijst online te kopen. Je kunt diverse producten dat moeilijk te vinden zijn tegenwoordig op internet kopen en thuis laten bezorgen.

yarafood.nl

albafood.nl

temafinefoods.com