Nieuw West in the Picture
Eten en drinken

Restaurant Rotterdam

Restaurant De Tuin

Bent u nog op zoek naar een prachtige locatie voor een gezellig etentje of andere gelegenheid? Of zoekt u een plek waar u na een winterwandeling of tijdens de warme zomerdagen lekker kunt vertoeven met een hapje en een drankje? Dan bent u bij Restaurant de Tuin in Rotterdam aan het juiste adres! Restaurant De Tuin is dankzij haar geweldige ligging een van de mooiste plekjes van Rotterdam.Dit restaurant op deze prachtige plek is alle dagen van de week voor u geopend.

Over Restaurant de Tuin

De volledige naam van het restaurant is voluit Restaurant de Tuin van Vier Windstreken. Dit prachtige restaurant ligt direct aan de Kralingse Plas in Rotterdam en is gevestigd in een statig herenhuis uit 1867. In de winter is De Tuin een heerlijke locatie om bij te komen na een winterwandeling. Misschien is de Kralingse Plas zelfs wel bevroren en kunt u de ijzers onderbinden. In de zomertijd is het terras van De Tuin, dat aan de waterkant ligt, een heerlijke plek om te ontspannen. Het terras is maar liefst 600m2 en heeft 300 zitplaatsen tot haar beschikking. Het terras is dan oprecht een echte hotspot te noemen. De Tuin is zelfs te huren voor allerlei gelegenheden, bijvoorbeeld als trouwlocatie of voor een etentje. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart: van knapperige borrelhapjes tot uitgebreide gerechten, van een lunch of ontbijt tot een high tea. Van alles is mogelijk.

Benieuwd naar het restaurant?

Bent u benieuwd naar wat restaurant de Tuin in Rotterdam u zoal te bieden heeft? Wilt u De Tuin afhuren voor een speciale gelegenheid en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wilt u de menukaarten inzien? Kijk dan verder op de website van het restaurant en laat u inspireren!

http://www.restaurantdetuin.nl