Nieuw West in the Picture
Eten en drinken

Vind de lekkerste bladerdeeg recepten hier!

Op de website van Tante Fanny vind je veel inspiratie voor heerlijke bladerdeeg recepten. Zo kun je voor elke gelegenheid iets lekkers maken. Kies voor zoete of hartige recepten en verras je gasten met iets huisgemaakts. Maak als tussendoortje notenstengels van bladerdeeg, kies voor appel- en puddingflappen voor bij de koffie of maak asperge pakketjes met rauwe ham en crème fraîche. Heerlijk wanneer je bezoek krijgt en iets bijzonders bij de borrel wilt serveren of een uniek gerecht wilt presenteren voor tijdens het diner. Neem snel een kijkje op de website van Tante Fanny en kies uit de lekkerste bladerdeeg recepten.

Zelf een pizza beleggen met de lekkerste ingrediënten

Pizza is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens erg eenvoudig om zelf pizza te maken. Helemaal met de degen van Tante Fanny zet je in een mum van tijd een overheerlijke, zelfgemaakte pizza op tafel. Dankzij de uitgebreide keuze aan ingrediënten die lekker zijn op een pizza, kun je zelf een smaakvolle pizza beleggen. Kies voor een unieke pizza met spruitjes of maak een speltpizza met burrata, peer en dadels. Kan je niet kiezen? Als je voor een plaatpizza kiest, kun je verschillende toppings gebruiken om een pizza mee te beleggen. Zo hoef je geen keuze te maken en kun je vlees, vis en vegetarische pizza’s maken.

Bekijk alle heerlijke gerechten online

Het kan soms ontzettend lastig zijn om elke keer weer originele gerechten op tafel te zetten. Hiervoor een Tante Fanny een goede oplossing. Met een uitgebreid assortiment aan heerlijke degen en ontzettend veel originele recepten heb je na een bezoekje aan de website gegarandeerd een overheerlijk gerecht gevonden. Of je nu hartige gerechten of zoete baksels wilt maken, je zet altijd een smakelijk gerecht op tafel. Neem een kijkje op de website of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.