Nieuw West in the Picture
Image default
Groothandel

Alternatieve toepassingen voor Sizzlepak

Decoratief opvulmateriaal Sizzlepak is gemaakt van gekleurd papier, gevouwen in een zigzagvorm en gesneden in smalle stroken. Gemakkelijk, direct en efficiënt in gebruik. Vaak gebruikt als opvulmateriaal, maar waar kan het nog meer voor gebruikt worden? Sizzlepak kan heel goed gebruikt worden als decoratiemateriaal om je creatie extra vrolijk te maken

In dit blog verkennen we drie alternatieve toepassingen voor Sizzlepak die je misschien nog niet eerder hebt overwogen. Dus of je nu iets extra’s wilt toevoegen aan je volgende knutselproject of een snelle en eenvoudige manier nodig hebt om een gewoon cadeau op te leuken, lees verder om te ontdekken hoe Sizzlepak je kan helpen!

Gebruik sizzlepak op je cadeaupapier

Een manier om Sizzlepak te gebruiken is als accentmateriaal voor je cadeauverpakking. Als je een cadeau in gewoon papier inpakt, probeer dan een strook Sizzlepak langs de randen toe te voegen voor een vleugje kleur. Je kunt het ook gebruiken om strikken of andere versieringen te maken voor je ingepakte cadeaus. Dit is een gemakkelijke manier om je cadeaus een persoonlijk tintje te geven zonder veel tijd of geld uit te geven aan mooi cadeaupapier.

Maak je eigen wenskaarten

Een andere leuke manier om Sizzlepak te gebruiken is om je eigen wenskaarten te maken. Met slechts een paar eenvoudige benodigdheden kun je zelfgemaakte kaarten maken die uniek en opvallend zijn. Om je eigen wenskaarten te maken met Sizzlepak, begin je met het dubbelvouwen van een stuk cardstock. Knip dan een strook Sizzlepak iets kleiner dan de breedte van het cardstock en plak het langs de vouw. Versier vervolgens de voorkant van de kaart met tekeningen, stickers, of wat je maar leuk vindt. Schrijf tot slot een boodschap aan de binnenkant en geef hem aan een speciaal iemand!

Versier je agenda

Als je net zoals mij bent, hou je ervan je agenda te versieren met mooie stickers en washi tape. Maar als je op zoek bent naar iets anders, waarom probeer je dan niet Sizzlepak te gebruiken? Knip stroken Sizzlepak in verschillende lengtes en gebruik ze om randen of andere ontwerpen te maken op de pagina’s van je agenda. Je kunt er ook berichten of herinneringen opschrijven voordat je ze in je agenda plakt. Dit is een gemakkelijke manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan je agenda pagina’s, terwijl je toch de onderliggende pagina eronder kunt zien en gebruiken.

 

Sizzlepak is meer dan opvulmateriaal

Sizzlepak is een veelzijdig product dat voor meer dan alleen opvulmateriaal gebruikt kan worden. Met een beetje creativiteit kun je het ook gebruiken als accent materiaal voor cadeaupapier, DIY-wenskaarten en decoraties voor je planner pagina’s. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar een leuke en gemakkelijke manier om wat extra flair aan je projecten toe te voegen, overweeg dan om wat Sizzlepak te pakken!

 

 

https://vendrigpackaging.com/379-decoratief-opvulmateriaal-sizzlepak