Nieuw West in the Picture
Groothandel

De slagerij inrichting waar u van droomt

Heeft u een slagerij en wilt u de inrichting hiervan veranderen? Of bent u beginnend ondernemer en moet u uw hele slagerij nog ontwerpen? Het is belangrijk dat uw slagerij inrichting de juiste uitstraling heeft. Wilt u bijvoorbeeld luxe uitstralen? Of wordt u liever gekenmerkt als sfeervol? Denk hier eerst goed over na en ontwerp vervolgens een passende slagerswinkel. Op die manier verwezenlijkt u de slagerij inrichting waar u al tijden van droomt.

Vraag hulp bij het ontwerpen van uw slagerij

Heeft u wel ideeën, maar lukt het u niet om deze verschillende ideeën met elkaar te rijmen? Of misschien loopt u wel tegen andere barrières aan bij het maken van het ontwerp? Schakel voor uw slagerij inrichting dan de hulp van professionals in. U kunt hiervoor bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland terecht. Ze bieden niet alleen hulp bij het ontwerp, maar hebben ook een groot assortiment aan betaalbare koelmeubels. Met bijna veertig jaar ervaring mogen ze zichzelf echte specialisten in bedrijfskoeling en airconditioning te noemen.

Ook voor cafetaria, supermarkten en andere winkels

Koeltechnisch Buro Midden Nederland helpt naast slagers ook andere ondernemers die bijvoorbeeld een supermarkt of frietzaak bezitten. Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft; wanneer u een koeltoonbank wilt kopen, zit u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland goed. Hier kunt u een koeltoonbank kopen die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast vindt u hier onder andere ook gebaksvitrines, dry asge kasten, gekoelde werkbanken, vriescellen en wandkoelmeubels.

Bekijk de showroom voor inspiratie

Zoekt u nog inspiratie voor uw slagerij inrichting? Of wilt u een koeltoonbank kopen, maar lukt het u niet een keuze te maken? In de showroom van Koeltechnisch Buro Midden Nederland in Ingen doet u inspiratie op en krijgt u antwoord op al uw vragen. Ontdek het ruime assortiment en vind de producten die het beste bij uw winkel passen.

https://middennederland.nl/