Nieuw West in the Picture
Groothandel

Dé webshop voor veiligheidsschoenen van bekende merken, waaronder Timberland en Puma werkschoenen

Bij Mallegrom Veiligheidsschoenen koopt u snel en eenvoudig de stevige veiligheidsschoenen die u nodig heeft. Deze webwinkel heeft een ruim assortiment met meer dan 400 verschillende veiligheidsschoenen van diverse bekende merken. Zo kunt u er onder andere Timberland werkschoenen en Puma werkschoenen bestellen. Maar ook voor de merken: Arbesko, Redbrick, Sika en Safety Jogger kunt u er terecht. U vindt er ook allerlei soorten veiligheidsschoenen. Of u nu lage, hoge of halfhoge schoenen wilt, of liever laarzen, instappers of sandalen heeft: Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft al deze typen schoenen in huis. Zo voorziet deze webwinkel u gegarandeerd van de veiligheidsschoenen die aan al uw eisen voldoen. Het maakt dan ook niet uit in welk werkveld u werkzaam bent, want voor iedere sector zijn hier de juiste werkschoenen te vinden. Lichte of zware industrie, zorg, bouw, logistiek en zelfs de kantoorsector wordt door deze schoenenspecialist voorzien van de ideale veiligheidsschoenen.

Een uitgebreid aanbod van Timberland werkschoenen

Timberland werkschoenen zijn een van de meeste luxe veilheidschoenen die optimaal comfort en bescherming bieden. Deze schoenen zijn ideaal voor professionele vakmensen die deze schoenen dagelijks intensief gebruiken. De schoenen zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Mallegrom Veiligheidsschoenen verkoopt verscheidene soorten Timberland werkschoenen. Zo vindt u er werklaarzen, die speciaal ontworpen zijn voor buiten werkzaamheden en uitstekend tegen vocht kunnen. Door het waterbestendige leer houdt u altijd droge voeten. Ook vindt u in de webshop Timberland werkschoenen van de ‘industrial hiking’ serie. Deze kwalitatieve wandelschoenen zijn ultralicht en flexibel. Ze zijn bestand tegen warme en droge omgevingen en zien er sportief uit.

Bestel hier uw sportieve Puma werkschoenen

Wanneer u sportieve veiligheidsschoenen zoekt, zijn Puma werkschoenen ideaal. Deze schoenen voldoen aan alle huidige veiligheidseisen en zitten net zo comfortabel als een normale sportschoen. Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft een ruim assortiment Puma werkschoenen, voor zowel heren als dames. Op de website staat bij iedere schoen een nauwkeurige productomschrijving. Vraagt u zich echter toch af welke werkschoenen voor u het meest geschikt zijn? De specialisten van Mallegrom Veiligheidsschoenen voorzien u graag van persoonlijk advies.