Nieuw West in the Picture
Groothandel

Een PET fles laten ontwerpen voor uw nieuwe product

Als u op zoek bent naar een passende verpakking voor uw nieuwe product, dan is een PET fles wellicht een goede suggestie. PET flessen zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal dat een stuk minder belastend is voor het milieu dan plastic zoals dat voorheen werd gemaakt. Dankzij de gescheiden afval inzameling worden nu ook flessen zonder statiegeld vaak gerecycled zodat ook dit materiaal kan worden hergebruikt in plaats van dat het in het milieu terechtkomt. Planten en vooral dieren hebben hier namelijk erg veel hinder en zelfs gezondheidsschade van. Daarom is het gebruik van deze flessen en potten van harte aanbevolen.

Gebruik een PET fles voor uw product

Als u uw product op een milieuvriendelijke manier wilt verpakken, dan is een PET fles een prima keuze. Uiteraard kunnen PET flessen in allerlei vormen en kleuren worden gemaakt om uw product de juiste uitstraling te geven. De vormgeving van de PET fles is ook afhankelijk van het soort product en deinhoud. Verpakkingen van PET zijn niet alleen in de vorm van flessen verkrijgbaar, maar ook potten en andere vormen zijn beschikbaar. U kunt op die manier een juiste keuze maken. Als u hierover advies nodig heeftt dan zijn er altijd deskundige bedrijven die u daarbij kunnen helpen.

PET flessen bestellen kan nu ook heel gemakkelijk online

Wilt u uw product in een PET fles verpakken? Bestel deze dan bij PET Power. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een heuse multinational met dochterondernemingen over de hele wereld. Het bedrijf maakt ook in Nederland nog steeds de producten waar het in 1995 mee begon. U vindt de contactgegevens voor de vestiging bij u in de buurt op de website. U kunt hier terecht voor zowel kleine orders als grote bestellingen. Het bedrijf levert aan duizenden bedrijven over de hele wereld. Op de website vindt u ook voorbeelden van gangbare modellen PET flessen.