Nieuw West in the Picture
Huishoudelijk

Kunststof deuren – Veiligheid boven alles

Er bestaan veel vooroordelen over de veiligheid van een kunststof deur, of voordeur. We gaan even wat dieper in over enkele fabels en vragen die we vaak horen in onze fabriek. Juist omdat we veel kunststof deuren leveren weten we dat er veel verkeerde opvattingen zijn, en dat zelfs sommige bedrijven nog steeds niet op de hoogte zijn van veel zaken die wel van essentieel belang zijn. 

Montage van een kunststof deur

Laten we beginnen met de basis, het plaatsen van een kunststof deur. Daarvoor wordt het hele deurkozijn verwijderd. We kunnen geen kunststof deur in een houten kozijn plaatsen, en dat moet u ook niet willen. Het zou zonde van uw geld zijn.

Deurpanelen of eigen productie deuren?

Deurpanelen zijn door het toenemend geweld niet meer veilig te noemen. Het aantal woninginbraken is niet toegenomen maar de manier waarop mensen de woning betreden is wel veranderd. Een deurpaneel is vaak gevuld met schuim, en dit kan met geweld worden geforceerd. 

Daarom is het aan te raden om een deur te kiezen die meerdere verbindingen heeft. Deze verbindingen zijn dan ook weer versterkt met staal, zodat een deur uit de productielijn van EA-Kunststoftechniek meer veiligheid en steveigheid biedt dan andere deuren.

 Goedkope kunststof deuren

Ondanks dat deurkozijnen de meest dure kozijnen van kunststof zijn, zijn deze niet duurder dan houten deurkozijnen. Bij EA-Kunststoftechniek wordt veel aandacht aan kunststof deuren en ook een kunststof schuifpui besteedt. En door de toenemende vraag kan EA-Kunststoftechniek deuren en schuifpuien goedkoop en scherpgeprijsd leveren. 

En als u de prijs van een kunststof deur vergelijkt met een hardhouten deur zijn kunststof deuren nog goedkoper dan hardhout, waarbij de kunststof deuren van veel betere kwaliteit zijn dan alle andere deuren.

Ruime keus aan kleur en vormgeving

Bij EA-Kunststoftechniek kunt u uw eigen voordeur geheel zelf samenstellen. Zo kunt u een unieke voordeur creeeren die geheel aan uw wens voldoet. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een een vrijblijvende prijsopgave op van een nieuwe deur bij EA-Kunststoftechniek. U vindt de website op https://ea-kunststofkozijnen.nl

We wensen u succes bij het uikiezen van uw nieuwe kunststof voordeur

 

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/kunststof-voordeur/