Nieuw West in the Picture
Image default
Huishoudelijk

Zoek niet langer naar de ideale stofdoeken om te kopen!

Ga je binnenkort voor het eerst alleen wonen en heb je nog schoonmaakmateriaal nodig? Of ben je op zoek naar een ludiek homewarming-cadeautje? Dan moet je zeker eens kijken tussen de producten van supershineonline.nl! Deze vaatdoekjes kunnen letterlijk overal in huis gebruikt worden en ze zijn nog eens duurzaam ook. Lees snel verder waarom het een goed idee is om deze stofdoeken te kopen.

Alle voordelen van deze stofdoeken op een rijtje

Super Shine is een Nederlands bedrijf dat erg inzet op duurzaamheid. Daarom hebben ze unieke vaatdoekjes ontwikkeld van microvezel die hergebruikt kunnen worden.

–          Laat ze drogen en gebruik ze opnieuw.

–          Wanneer ze te vuil zijn, stop je ze in de wasmachine en was je ze op 60 graden om alle bacteriën te doden

Door slechts één materiaal te gebruiken maar wel stofdoeken aan te bieden in verschillende formaten, kan je de stofdoeken aan een heel lage prijs kopen. Als perfect starterscadeau kan je een pakket kopen met stofdoeken in verschillende formaten. Dit pakket heeft een nog lagere prijs dan wanneer je alles apart koopt. Je kan de vaatdoekjes nat en droog gebruiken. Ze zijn geschikt voor elke ruimte in en rond het huis. Gebruik ze om je bril te poetsen, maar evengoed om de ramen op te blinken. Een stralende kraan maar ook een kraaknette vloer, alles kunnen deze doeken. Bovendien heb je geen wasmiddel nodig om hygiënisch te poetsen met deze vaatdoekjes. Zo geef je een cadeau dat veel geld bespaart. Het is ook beter voor het milieu. Een housewarming-cadeau dat de aarde niet verder opwarmt, perfect toch?

Het ideale starterspakket voor het nieuwe huishouden

Op de website van deze expert in schoonmaakproducten vind je hun volledige gamma aan producten terug. Je vindt er ook tips om bijvoorbeeld je ramen te poetsen zonder strepen achter te laten. Super handig voor wanneer je dit nog nooit hebt gedaan! Je kan de stofdoeken makkelijk kopen via hun website en thuis laten leveren.

https://supershineonline.nl/vaatdoekjes/