Nieuw West in the Picture
Image default
Industrie

Ketelplaten van de specialist uit Geldermalsen

Heeft u ketelplaten nodig en vraagt u zich af met wie u het beste in zee kunt gaan voor de aanschaf van deze producten? Dan hoeft u nu niet langer na te denken over deze vragen. Het antwoord is eenvoudig. U koopt deze ketelplaten natuurlijk bij De Jong & Lavino BV. Met een ruim aanbod aan verschillende ketelplaten met een eveneens divers aanbod aan verschillende maten is dit bedrijf uw partner.

Alles wat u zich maar kunt wensen voor ketelplaten

Wanneer het aankomt op de ketelplaatbouw is er geen beter bedrijf om uw platen te bestellen dan deze gespecialiseerde firma uit Geldermalsen. Uw project wordt gegarandeerd een succes door te kiezen voor deze experts. De ketelplaten zijn beschikbaar in een breed aanbod met tal van diverse maten. Hierdoor is de kans dat u misgrijpt zeer klein. Mocht er onverhoopt toch niet precies tussen zitten waar u naar op zoek bent? Dat is geen enkel probleem. Deze specialisten maken voor u dé oplossing op maat waar u naar op zoek bent. U hoeft hen enkel dat maten door te geven die u wenst en deze staalexperts zorgen dat het voor elkaar komt.

De vele maten ketelplaten die beschikbaar zijn

Voordat u een oplossing op maat regelt voor uzelf is het van belang te weten wat er beschikbaar is in het normale assortiment. De maten zijn als volgt. De maximale lengte is 14000 mm, wat u veel mogelijkheden geeft. Wanneer het gaat om breedtes, dan starten deze vanaf 2000 mm en lopen deze op tot 4000 mm. U wilt uiteraard ook de juiste dikte. Dit start vanaf 5 mm, wat natuurlijk zeer smal is, en loopt helemaal op tot 150 mm. Dit is dan weer behoorlijk fors. Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden voor u om uit te kiezen bij De Jong & Lavino BV uit Geldermalsen.