Nieuw West in the Picture
Image default
Industrie

Nauwkeurig afsluiten met een magneetventiel

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een magneetventiel of -klep. Zo maakt dit het mogelijk om met behulp van elektromagnetisme en stroom de kleppen te bedienen en zo een vloeistof of gas door te laten of juist te blokkeren. Een magneetklep of -ventiel vergt zo minder kracht om te openen of juist te sluiten en kan op die manier de efficiëntie verhogen. Daarnaast is dit soort ventiel verkrijgbaar in verschillende soorten en mede hierdoor te gebruiken voor breed uiteenlopende toepassingen. Het is bijvoorbeeld ideaal om snel, veilig en nauwkeurig olie, stoom, heet water en lucht door de leidingen te laten lopen. Hierdoor is dit ventiel in diverse industrieën te gebruiken.

Bestel uw ventiel bij een expert die kwaliteit levert

U wilt natuurlijk niet zomaar een magneetventiel bestellen. U haalt dit ventiel uiteraard het liefst bij een betrouwbare leverancier. Aim fluid control is zo’n betrouwbare leverancier. Dit bedrijf levert een breed aanbod aan magneetventielen van de beste kwaliteit. Zo heeft u de keuze tussen 2-weg en 3-weg afsluiters in verschillende uitvoeringen. Denk daarbij aan afsluiters die spanningsloos geopend zijn of juist spanningsloos gesloten. Hierdoor is er voor elke toepassing wel een geschikt ventiel te vinden bij aim fluid control. En twijfelt u welk magneetventiel u het best kunt bestellen? Dan voorzien de experts van dit bedrijf u graag van advies.

Bezoek de showroom om de ventielen in het echt te zien

Wilt u de magneetventielen eerst in het echt zien voordat u zo’n ventiel bestelt? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van aim fluid control in Son en Breugel. Hier kunt u ook diverse andere afsluiters, kleppen en ventielen bewonderen. Daarnaast voorzien de vriendelijke medewerkers u hier graag van advies over de werking van de verschillende afsluiters. U kunt, met uitzondering van feestdagen, van maandag tot en met vrijdag in de showroom terecht tussen 8.00 en 17.00 uur.

https://www.aimfluid.nl/nl