Nieuw West in the Picture
Image default
Onderwijs

Activiteiten op school

Activiteiten op school

leerlingen op de basisschool gaan momenteel door een lastige tijd, er mag veel minder en voor hun is het maar een lastig te begrijpen idee. De taak van de leraren op de basisschool is ook ontzettend verandert in het jaar 2020, ook zij moeten zich houden aan de nieuwe regels. Dit vraagt vaak voor extra oplettendheid wat uiteindelijk resulteerd in minder tijd voor de leerling zelf. De leerling is dus evengoed ook de dupe van het coronavirus en de gevolgen hiervan. Daarom is het goed om als school wat extra te investeren in de leerling van nu door ze dingen te laten doen die ze leuk vinden. 

Grote Broer is een organisatie die zich inzet voor de leerlingen door leuke en leerzame activiteiten te organiseren voor leerlingen op basisscholen door heel het land. De inhoud van deze workshops zijn volledig afhankelijk van de wens van de leerling en de school, Grote Broer garandeerd een workshop in het aanbod te hebben voor elke basisschool in Nederland. Met een breed aanbod met workshops verdeelt over verschillende disciplines en een brede groep workshopdocenten is Grote Broer een ware alleskunner als het gaat om workshops. 

Theaterworkshops

Grote Broer doet veel met theater, in het aanbod zijn er meerdere workshops die verschillende stijlen onder de theaterparaplu aansnijden. Deze workshops worden altijd gegeven door echt theaterdocenten die ervaring hebben in hun specialiteit en in het lesgeven. Tijdens de theaterworkshops wordt er ook veel tijd besteed aan het klaarmaken van de leerlingen voor het staan op een podium, voor veel leerlingen is dit de eerste keer dat ze zoiets doen en dat vraagt om de juiste persoonlijke begeleiding. 

Naast de leuke theaterworkshops heeft Grote Broer een nog veel breder aanbod waarbij verschillende disciplines worden aangesneden, neem dus vooral een kijkje op de website. Tot dan! 

 

 

https://grotebroer.com