Nieuw West in the Picture
Kinderen

Waar vind je nou echt leuke kapstokken voor kinderen?

Als het om woonaccessoires gaat, hebben kinderen zo hun eigen smaak. Natuurlijk willen ze net als papa en mama een leuk dekbedovertrek en natuurlijk willen ze een leuk behangetje op de muur, maar wel in hun eigen kinder stijl! Datzelfde geldt eigenlijk voor een kapstok. Volwassen mensen kun je blij maken met bijvoorbeeld een strakke rvs kapstokhaak. Maar bij kinderen hoef je daar niet mee aan te komen. Zij hangen hun kinderjas of badjas veel liever aan een dierenhaakje of prinsessen wandhaak. En om kinderen extra te stimuleren om bij thuiskomst hun jasje gelijk in de gang of hal aan de kapstok te hangen, spoort zo’n zelf uitgekozen kinderkapstokhaak natuurlijk wel veel meer aan dan voor een kind zo’n saaie rvs haak.

 

Kapstokken voor kinderen

Toch als je even snel rond googled op kinderkapstokken zie je dat er qua keuze niet heel veel aanbod is. Daarom is Kinder-kapstok.com een webshop begonnen in kinderkapstokken. En eigenlijk hoef je niet eens per sé kind te zijn om deze kapstokken te ‘liken’. Want een set wandhaken in de vorm van wilde dieren uit Afrika spreekt menig mens aan. Zo’n wandhaak koop je eigenlijk niet alleen om hem functioneel te gebruiken, maar koop je ook omdat je iets decoratiefs aan de wand wilt hangen, iets origineels, iets dat niet ieder ander al in huis heeft hangen. Mocht je geen liefhebber zijn van de giraffe, de olifant, het luipaard of hert? Dan heb je nog een heel scala andere haakjes waaruit je een keuze kunt maken!

 

Waaruit je kunt kiezen…

Om je een idee te geven… Cactus haakjes, vintage modelletjes met sport accessoires, kapstok kind van Kitsch Kitchen met retro dieren printjes. Voor de bohemian kinderkamer bohemian kapstokken met tipi tentjes en dieren. Voor kinderen die dol op hun huisdier zijn kun je kattenfiguurtjes en hondenfiguurtjes bestellen en wat dacht je van al die dierenwandhaken van het merk ‘the Zoo’? Als je op zoek bent naar wat wandhaken is dit zo wie zo een website waar je je hart kunt ophalen. En no matter, wat je smaak ook is, er is altijd wel iets leuks te vinden!

 

Zoveel keus heb je nergens

Kinderkapstokken voor de kinderkamer Een paar haakjes aan de muur in de kinderkamer is eigenlijk ook geen overbodige luxe. Je kind kan er bijvoorbeeld zijn of haar ochtendjas aan hangen of de pyama. Ook kan een kinderkapstok prima als wandhaak dienen voor petjes, mutsen, sjaaltjes en kettingen. Op deze manier belanden deze spulletjes niet her en der op het bureau of op de grond maar heeft het ook echt een plek waar je kind het aan kan hangen. En als je niet weet welke kapstok kinderen je voor hen uit moet zoeken, kijk dan naar welke hoofdkleuren er in de slaapkamer van je kind gebruikt zijn en stem de kleur van de haakjes hierop af. Zo zit je eigenlijk altijd goed! Mocht je kind het toch niets vinden? Dan heb je bij online kopen altijd nog 14 dagen retourrecht. In deze 14 dagen mag je het artikel retourneren en ontvang je je hele aankoopbedrag weer netjes terug.