Nieuw West in the Picture
Image default
Marketing

CRO en SEO: de juiste combinatie

Het is het doel van ieder bedrijf is succes, en dit kun je behalen met online marketing. Je moet natuurlijk online vindbaar zijn, daarna volgt het aantrekken van zoveel mogelijk bezoekers vervolgens wil je dat de bezoekers converteren door middel van conversie optimalisatie. Je hebt echter niets aan deze bezoekers als dit niet leidt tot conversies (overgaan tot een actie) of wanneer je geen kwalitatieve leads binnenhaalt. Het is dus belangrijk om een goede online marketing strategie te hebben die afgestemd is op de verschillende facetten die de online marketing heeft. In deze blog leggen wij jou uit waarom CRO en SEO hand in hand samen gaan.

SEO en CRO

Allebei de optimalisatieprocessen hebben overeenkomsten. In allebei de trajecten wordt er gekeken naar:

  • De snelheid van een pagina
  • Of de inhoud kwalitatief is
  • Of het verkeer gekwalificeerd is
  • Gebruikerservaring

Naast de overeenkomsten tussen de twee optimalisatieprocessen hebben beide ook aspecten waarin het ene proces het andere versterkt. Als voorbeeld de vindbaarheid. Met het internet en alle ontwikkelingen is de online vindbaarheid van een bedrijf nog nooit zo belangrijk geweest. Als gebruikers je website niet kunnen vinden komen er immers ook geen bezoekers naar je website toe. De online vindbaarheid is dus voor ieder bedrijf belangrijk omdat je zo meer verkeer genereert naar je website.

Als je wel genoeg bezoekers naar je website geneert, maar niemand converteert, dan wordt CRO toegepast. Met deze methode kan verkeer omgezet worden in bezoekers en in het beste geval in betalende klanten.

Met SEO worden bezoekers naar jouw website gestuurd en door CRO gaan de bezoekers op jouw website sneller over tot actie.

Online marketing uitbesteden

Het klinkt als de perfecte match, toch? Om deze 2 aspecten in een goede balans te brengen is echter niet zomaar even gedaan. Op zoek naar iemand die dit wel kan? Digital Marketing is een gecertificeerd en gespecialiseerd online marketeer en is voorzien van ruim 4 jaar ervaring. Met WJ Digital Marketing til jij jouw online marketing naar het volgende niveau! Bekijk onze verschillende online marketing pakketten, zoals onze SEO pakketten en SEA pakketten.

https://wj-digital-marketing.nl/