Nieuw West in the Picture
Image default
Woningen

Appartement verhuren aan expats in Amsterdam met deskundige hulp

Een woning verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken, kan een zeer aantrekkelijke investering zijn. Maar dan moet u wel weten hoe u te werk gaat, en daarbij kunt u het best gebruikmaken van professionele begeleiding. Haagen & Partners kent de verhuurmarkt in Amsterdam en de omliggende gemeenten als geen ander. Al jarenlang adviseert en bemiddelt deze verhuurmakelaar al bij de verhuur aan expats in Amsterdam. Het professionele team kan al uw vragen beantwoorden en samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn. Zo heeft u eenvoudig en snel een passende huurder gevonden voor uw woning.

Deskundige verhuur via dit bedrijf

Haagen & Partners biedt al sinds 1993 hulp en advies bij het verhuren van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omliggende gemeentes. Door de tijd heen is er een uitgebreid netwerk opgezet, en veel kennis en ervaring opgedaan. Deze professional is overigens aangesloten bij de brancheorganisatie VVA. Daarom kunt u er zeker van zijn dat de dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit is. Uw huis of appartement wordt op de website van de verhuurmakelaar geplaatst. Vervolgens komt u eenvoudig in contact met een huurder. Een contactpersoon draagt zorg voor het noodzakelijk onderhoud, evenals de vragen en problemen van de huurder. Mocht u liever zelf bepaalde zaken regelen, dan is dat ook mogelijk.

Waarom verhuren aan expats aantrekkelijk is

Een expat is niet meer dan een buitenlandse werknemer die door een Nederlands bedrijf hiernaartoe is gehaald, of door bijvoorbeeld een internationale organisatie is gestuurd. Omdat een expat in veel gevallen snel een woning nodig heeft, is de kans dat u vlug een huurder vindt ook groot. Daarbij komt dat expats betrouwbare huurders zijn omdat ze meestal hoogopgeleid zijn, een goed salaris hebben en een nette woning zoeken. U kunt altijd contact opnemen met een specialist die u alles kan vertellen over de mogelijkheden om te verhuren aan expats in Amsterdam.

https://haagen-partners.nl/