Nieuw West in the Picture
Image default
Marketing

Wat is SEO? Wat zijn de voordelen?

Wat is SEO? Wat zijn de voordelen?

Als eigenaar van een bedrijf wil je graag dat je website goed gevonden wordt. Hoe doe je dit eigenlijk? Moet je veel advertenties maken of ervoor zorgen dat je gebruikers je website delen? Dat kan je doen, maar er is een manier wat misschien handiger werkt: SEO. Via een SEO pakket kan je SEO inschakelen om je website beter vindbaar te maken, maar wat is het? SEO staat voor Search Engine Optimization, en het doel ermee is om via speciale teksten je website beter vindbaar te maken. Bijvoorbeeld: Verkoop je kleren? Dan kan je ervoor zorgen dat klanten je bedrijf sneller vinden door “kleren” op te zoeken.

 

Populairder worden bij zoekmachines

Waarom willen we dit eigenlijk? Waarom willen we onze sites beroemder maken door SEO te gebruiken? Zijn er andere manieren? Er zijn zeker andere manieren die op een andere manier te werk gaan, maar met een SEO pakketzorg je er specifiek voor dat zoekmachines jouw website beter kunnen vinden. Waar bevinden allerlei internetgebruikers zich het meest? Waar zit de meeste internet verkeer de laatst jaren in landen zoals Nederland? Als je onderzoekt, vindt je snel dat het antwoord is: zoekmachines! Dat zou dus een van de eerste plekken zijn waar je wilt dat je bedrijf in voorkomt.

 

Hoe populair is SEO eigenlijk?

SEO is populair, alleen kan je het moeilijk zien. Dit komt omdat de teksten niet altijd openbaar staan maar op een specifieke plaats. Mensen gebruiken het om wat geld te besparen. De vraag is: Zou dit bij jouw website passen? Ja of nee? Om dit uit te zoeken zou je je zelf afvragen hoe je nieuwe klanten wilt. Wil je klanten aanraden door te laten weten dat je bij ze kan komen? Of wil je dat klanten worden uitgenodigd of de site alleen echt gebruiken als ze dat willen? Hiermee beslis je het, en weet dat een SEO pakket altijd te vinden is!