Nieuw West in the Picture
Mode en Kleding

Clarks schoenen | Tijdloos en nu te bestellen bij Nijhof Schoenen

De kracht van Clarks schoenen | En waarom wil jij ze ook wilt hebben

Ze zijn al jaren immens populair en niet meer weg te denken van het straatbeeld. We hebben het natuurlijk over Clarks schoenen! Deze super fijne en comfortabele schoenen zijn ieder jaar weer hip en trending met hun nieuwe collectie dat goed aansluit aan nieuwe modetrends. De kracht van Clarks is dat ze altijd en overal bij te dragen zijn. De kracht van het ontwerp, het gebruik van de juiste materialen en goed inspelen op nieuwe trends maken Clarks altijd een gewilde schoen.

De basis zal altijd de ijzersterke Clarks originals vormen met uiteraard de welbekende desert boot. Clarks zijn eigenlijk zo populair, dat er inmiddels veel namaak schoenen zijn die dezelfde kwaliteit willen kopiëren. De echte kenners weten dat vakmanschap en kwaliteit niet te kopiëren zijn!

Terug in de tijd | Historie van het merk Clarks

Het is alweer een poosje terug in de tijd met het ontstaan van het merk Clarks. We gaan terug naar 1825!, naar Engeland om precies te zijn. Hier hebben de broeders Cyrus en James de basis gelegd voor het wereldwijde succes van dames- en herenschoenen van Clarks.

Anno nu behoort Clarks tot ’s werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik met meer dan 50 miljoen verkochte paar schoenen per jaar. Het is het bewijs dat goed ambacht, tijdig mee gaan met nieuwe ontwikkelingen, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit de peilers zijn voor succes.

http://www.youtube.com/watch?v=4IROiDqzqbQ

De perfecte mix tussen comfort en fashion

Enkel de beste materialen worden gebruikt bij het maken van Clarks schoenen voor zowel heren als dames. Er wordt veelal hoogwaardig leer en nubuck gebruikt. En zomaar leer, maar leer afkomstig uit leerlooierijen die hun uiterste best doen om hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk verkleinen door gebruik te maken van hernieuwbare materialen. Aan modellen en type schoenen ook geen gebrek. Voor iedere gelegenheid is er een schoen. Denk aan nette geklede zakelijke schoenen, dames pumps, makkelijker instappers en zelfs ballerina’s. En om ervoor te zorgen dat elke schoen ook daadwerkelijk past, verkoopt Clarks haar schoenen in halve schoenmaten én met brede pasvorm.

Koop je Clarks schoenen online bij Nijhof Schoenen

Nijhof Schoenen heeft één van de grootste onafhankelijke online schoenenwinkel meer dan 70 topmerken in haar collectie. Vanuit onze webshop voeren wij de nieuwste collecties op van de meest bekende schoenenmerken uit binnen- en buitenland. Bestellen in onze webshop is eenvoudig, snel en veilig. We leveren direct uit voorraad en kunnen onze schoenen doorgaans binnen 2 werkdagen leveren aan huis of op kantoor. Bestellingen vanaf €99,95 worden bovendien gratis verzonden!

Nieuw, fris en uniek | Clarks Trigenic Flex

Ontdek de nieuwste telg binnen de Clarks familie. De Trigenic Flex collectie is een combinatie van nieuwe technieken met gebruik van het klassieke Clark schoenconstructie. De vernieuwde Vibram zool biedt flexibiliteit met een bovenwerk gemaakt van nubuck met een gebreide hiellip.

Ja ook de Clarks Desert Boots en Clarkdale Bara vind je in onze webshop

Natuurlijk vergeten we nooit de klassiekers. Dus daarom vind je ook bij Nijhof Schoenen de klassieke Clarks Desert Boots en Clarkdale Bara in ons assortiment en leverbaar in meerdere maten. Wat tijdloos blijft is natuurlijk altijd de moeite waard!

https://www.nijhofschoenen.nl