Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Flipperen

Als je weleens buitengesloten bent geraakt weet je wat flipperen betekent want dit is de techniek dat de slotenmaker heeft gebruikt om je weer binnen te laten. Door te flipperen kunnen slotenmakers in Den Haag mensen die buitengesloten zijn helpen zonder de deur te beschadigen.

Hoe werkt het?

Voor het flipperen gebruikt de slotenmaker een dun en hard stuk plastic grofweg in de vorm van een groot bankpasje. Deze plastic kaart zet die tussen de deur en het slot waarna die een beweging maakt dat op flipperen lijkt dus een op en neer beweging. Zo kan die de deur openmaken zonder de deur of het slot te beschadigen. Je moet wel uitkijken als je het zelf gaat proberen want als je niet weet hoe het moet beschadig je de deur of het slot. De meeste mensen die het proberen met hun bankpasje of creditcard hebben als resultaat dat het pasje afbreekt.

Het is niet zo makkelijk als het lijkt

Wanneer een slotenmaker Den Haag het doet lijkt het allemaal heel makkelijk maar zo is het niet. In de eerste plaats heeft de slotenmaker de juiste plastic kaart dat hiervoor is gemaakt en heeft die ook ervaring met flipperen. Naast slotenmakers zijn de enige die het goed kunnen inbrekers doe daarom de deur altijd op slot.

Slotenmakerdenhaag.nl

Slotenmaker-denhaag.nl