Nieuw West in the Picture
Image default
Sport

Beste sporthorloges 2021: Welke moet je kiezen?

Een sporthorloge is voor veel mensen een goede aanvulling op hun dagelijkse sportroutine. Zo kan de keuze voor een goed sporthorloge je helpen om je prestaties te verbeteren. Maar welke sporthorloge moet je nu kopen? Het aanbod is enorm en bovendien zijn er sporthorloges in verschillende prijsklassen. Dus wat is nu een goed advies voor de juiste aankoop van een sporthorloge die past bij mijn persoonlijke wensen en doelstellingen. Deze vraag zullen we proberen te beantwoorden in dit artikel maar als je al direct wil weten welk model het beste geschikt is kijk dan even hier bij 10monsters naar de 10 beste sporthorloges van 2021.

 

Waar gaat je het sporthorloge voor gebruiken?

Heel belangrijk om direct voor jezelf te beantwoorden en eerlijk te zijn voor jezelf. Wil je een sporthorloge omdat deze gewoon heel cool is om je arm? Kies je voor een model die een goede hartslag functie heeft? Wil je alleen een sporthorloge die je helpt bij het monitoren van de afstand en tijden? Ben je aan het traininen voor een marathon en wil je alle interval trainingen en tijden goed kunnen bijhouden? Of wil je een sporthorloge die waterdicht is? Je merkt het al toch…. heel veel vragen waar je gewoon eerst eens over moet nadenken toch. Ik denk dat veel mensen dit voorafgaand aan hun koop niet echt realiseren en hierdoor snel teleurgesteld kunnen worden in de gemaakte keuze.

 

Het sporthorloge moet er goed uitzien

Ja het is echt cliche maar veel mensen vinden dit gewoon erg belangrijk. Het sporthorloge geeft een sportieve uitstraling en met een aantal handige functies is dit nog steeds de meest gekozen overweging voor de aanschaf van een sporthorloge. Wil je een goed uitziend sporthorloge dan is een Apple Watch een veel besproken model. Is dit een puur sporthorloge die door fanatieke sporters wordt gekozen? Nee dat zeker niet maar wel een zeer mooi en kwalitatief sporthorloge wat door veel mensen in hun dagelijkse routines wordt gebruikt. Je activiteiten worden goed bijgehouden en je kunt hem uitstekend met je iphone gebruiken voor handige app’s.

 

Sporthorloge voor sporters

Aha nu gaan we echt bepalen wat voor een sport je doet. Hardlopen, wielrennen, mountainbiken, zwemmen of triathlons? Ik noem er maar een paar die toch allemaal weer verschillend zijn. Garmin is een top merk voor sporthorloges voor alle intensieve duursporten. Naast een uitstekende en betrouwbare hartslagmeting zijn deze horloges met erg veel functies uitgevoerd om de sporter te helpen met hun sportprestaties e verbeteren. Zo kan het sporthorloge je zelfs helpen met uitgebalanceerde trainingsschema’s en zal precies monitoren hoe het herstel van je lichaam verloopt. Dit gebeurd door hartritme, slaap en intensiteit van activiteiten af te zetten tegen doelstellingen en trainingen. Een op maat gemaakt programma wat je dus helpt om je tijden te verbeteren. Uniek dus want dit vindt je niet bij heel veel andere sporthorloges zo geavanceerd als bij een Garmin sprthorloge.

Sporthorloge kopen

Wil je meer weten over de verschillen en mogelijkheden van sporthorloges. Schroom dan niet en neem een kijkje op de website van 10Monsters.nl voor een eerlijke analyse met de beste sporthorloges van dit moment. Je vindt hier een review per model en kunt zo bepalen welk model van deze top 10 het beste bij jou persoonlijke voorkeur behoort.