Nieuw West in the Picture
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs? Ontdek de mogelijkheden!

Particulier beleggen in vastgoed kan bij Center Parcs Vastgoed op een zorgeloze manier. Op deze wijze kennismaken met in vastgoed investeren, is een mooie kans. U wordt daarin op professionele wijze begeleid. Door de dubbele vakkennis bij Center Parcs Vastgoed, zowel in recreatief vastgoed als toeristisch management, kunnen al uw vragen worden beantwoord. Investeren bij Center Parcs gaat als volgt in zijn werk: u koopt een recreatiewoning en verhuurt deze vervolgens aan het betreffende vakantiepark. Het onderhoud en de leegstand behoren niet tot uw zorgen, omdat deze aan het park worden uitbesteed.

Ontdek de investeringsmogelijkheden bij Center Parcs Vastgoed

Op deze wijze particulier beleggen in vastgoed is laagdrempelig een zorgeloos. U geeft vrijwel alles uit handen en krijgt, zo nodig, begeleiding in het in vastgoed investeren zelf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn de diverse beschikbare vakantieparken te vinden en kunt u een portfolio aanvragen. Heeft u liever direct contact met een specialist? U heeft de mogelijkheid om een makelaar te bellen, een informatiedag bij te wonen of een afspraak te maken. Op deze manier kunt u al uw vragen laten beantwoorden en u laten informeren over wat uw investering bij Center Parcs Vastgoed inhoudt.

Op een zorgeloze manier in vastgoed investeren bij Center Parcs

Particulier beleggen in vastgoed kan bij Center Parcs zorgeloos, omdat u een vaste huuropbrengst kunt verwachten. Ieder kwartaal ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Bovendien bent u door het aangaan van een langlopend huurcontract, dat tot wel vijftien jaar kan worden aangehouden, voor langere periode verzekerd van het uitbetalen van uw investering. Daarnaast doet u bij Center Parcs een duurzame investering, doordat de vakantieparken ernaar streven een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te hebben. In vastgoed investeren is op deze manier niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om u heen.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/