Nieuw West in the Picture
Image default
Vakantie

Vakantie Spanje boeken

Vakantie Spanje boeken

Het is er de tijd weer voor het boeken van je vakantie. Waar ga je dit jaar heen, blijf je in Nederland, kies je voor een verre vakantie of ga je naar een van de Zuid-Europese bestemmingen? Een vakantie boeken is altijd een leuke bezigheid. 

Vakantie Spanje

Veel mensen kiezen voor een vakantie Spanje als ze deze zomer op vakantie gaan. Maar ook Spanje heeft veel verschillende gebieden waar je uit kan kiezen. Ga je voor het strand dan is de keuze voor de Costa del Sol een prima optie. Aan deze Costa heb je eigenlijk altijd goed weer en is de keuze voor een goede accommodatie erg groot.

Hotel Pedro

Neem hotel Pedro in Torremolinos waar je vanuit je kamer zo de zee op kijkt en midden in het centrum van Carihuela bent. Dit hotel is een begrip in Torremolinos en zeker een aanrader als je naar Carihuela op vakantie gaat.

Hotel Pedro is een kleinschalig hotel waar je op een goede locatie van je vakantie kunt genieten. Je nuttigt in de ochtend het ontbijt beneden in het restaurant. 

Carihuela Park

Als je liever in een appartement verblijft dan is daar ook genoeg keuze in. Zo is Carihuela Park een appartementen complex dat al vele jaren bekend is bij de Nederlandse vakantiegangers. Dit appartement is enkele jaren geleden gerenoveerd waardoor alles er weer netjes uitziet. 

Wat je keuze ook wordt met een vakantie aan de Costa del Sol zal je niet veel in je accommodatie verblijven. Met het strand voor de deur en de vele goede eetgelegenheden zul je je geen moment vervelen tijdens jouw vakantie.

Vakanties vergelijken

Voordat je jouw vakantie gaat boeken is het verstandig om eerst de verschillende vakanties te vergelijken. Je zult zien dat je zo veel geld kunt besparen. Geld wat je dus weer kunt besteden tijdens jouw vakantie in Spanje.