Nieuw West in the Picture
Verbouwen

Efficiënte valbeveiliging voor ieder dak

Betrouwbare valbeveiliging is niet alleen verplicht, maar ook ontzettend belangrijk voor mensen die op een dak werken. Door de soms enorme hoogtes zijn mensen die op daken werken enorm kwetsbaar. Veiligheid en beveiliging zijn dan ook essentieel. Om deze veiligheid te waarborgen is het verplicht gesteld om op daken van tweeëneenhalve meter en hoger, waar gewerkt wordt, voorzieningen voor valbeveiliging te bevestigen. Deze regel is in het Bouwbesluit opgenomen. Hierin valt ook te lezen aan welke richtlijnen een valbeveiliging voor een dak dient te voldoen. Door valbeveiliging in te zetten, kan er op een relaxte manier gewerkt worden.

Valbeveiliging voor de kleinere oppervlakten

Zeker voor de kleinere oppervlakten kan het installeren van een valbeveiligingssysteem soms erg tijdrovend zijn. In sommige gevallen kost het opzetten van de beveiliging zelfs langer dan het uit te voeren werk zelf. Met het valbeveiligingssysteem van WireworkeR is dit echter verleden tijd. Dit systeem is speciaal ontworpen voor kleine oppervlakten en kan in maar liefst een kwartiertje geïnstalleerd worden. De installatie kan gemakkelijk door één persoon gedaan worden. Daarnaast is het systeem erg licht van gewicht en kan het dus gemakkelijk vervoerd worden. Tot slot is het valbeveiligingssysteem op verschillende toepassingen inzetbaar met een platvorm van maximaal 7,5 meter x 3,5 meter en tot 3 meter hoogte.

Een complete training

Om er voor te zorgen dat de valbeveiliging op ieder dak, op de juiste manier wordt bevestigd en gebruikt, krijgen de gebruikers voorafgaand een complete training omtrent het gebruik van het WireworkeR systeem. Via deze weg worden de gebruikers volledig opgeleid en voldoen ze aan de normen voor de veiligheid. Bij aanschaf van het systeem wordt de instructietraining aan twee mensen gegeven. Deze twee medewerkers worden na afloop ook geregistreerd als gebruikers. Registratie is een voorwaarde voor garantie op het systeem, want ook voor het bedrijf geldt dat veiligheid voor alles gaat!

https://wireworker.nl