Nieuw West in the Picture
Bedrijven

De mooiste accessoires

De mooiste accessoires

Bij mooie schoenen, horen natuurlijk ook de mooiste accessoires. Nadat ik bij Ten Eekelder schoenen al een mooi paartje schoenen gekocht had, besloot ik er ook nog even rond te kijken voor een aantal accessoires. Ik was namelijk nog op zoek naar een mooie riem die past bij de nieuwe schoenen. Bovendien was mijn portemonnee ook aan vervanging toe. Hetzelfde geldt stiekem ook voor mijn tas. Ik ben gewoon toe aan een aantal nieuwe accessoires die ik met tal van kledij en schoenen kan combineren. Ik vond wat ik zocht bij Ten Eekelder.

Verpletterende portemonnees

Een goede portemonnee is mooi en werkt ook nog eens goed. Ik heb al jaren een portemonnee die heel erg mooi is, maar eigenlijk heel erg onhandig werkt. Wanneer ik geld uit het kleingeld vak heb gehaald, lukt het mij bijna nooit meteen om die weer te sluiten. Heel vervelend. Zo heb ik wel eens meegemaakt dat het kleingeld over de grond van de supermarkt. Beschamend! In deze webshop heb ik een mooie maar functionele zwarte portemonnee gekocht.

Riem

Meestal droeg ik geen riemen. Ik had er eigenlijk ook geen nodig, want mijn broeken zitten altijd goed. Het viel me laatst echter op dat mijn outfits best wel kaal zijn. En toen bedacht ik me dat een goede riem mijn look misschien wel een beetje meer kleur geeft. Ik heb een hele mooie riem met een zwart slangenprintje gekozen. Staat super leuk bij de kleding die in mijn kast hangt.

Tassen

Een tas is natuurlijk een accessoire dat naast functioneel, ook heel erg mooi is. Ik heb vroeger wel een aantal hele mooie tassen gehad, maar die gebruikte ik eigenlijk al een hele tijd niet meer. Ze waren gewoon niet meer naar mijn smaak en bezaten bovendien ook allerlei beschadigingen. In het aanbod aan tassen van deze webshop vindt u tassen van bekende merken. Van Peter Kaiser tot Floris van Bommel, Tommy Hilfiger en Shabbies. Ik ben fan van deze webshop!

https://www.teneekelder.nl/