Nieuw West in the Picture
Verbouwen

Laat een nieuw bedrijfspand vakkundig bouwen naar uw wensen

Doorstaat uw organisatie een groei en is uw huidige bedrijfspand te klein? Is het pand waar u nu gevestigd bent simpelweg te oud en wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Bij het starten van een bouwproject komen een hoop vragen kijken en loopt u ongetwijfeld tegen lastige zaken aan. Zo moet u gaan nadenken waar u vakmensen vandaan haalt, wie het budget in de gaten houdt en welke materialen u wilt gebruiken. Daarnaast komen er bij een bouwproject verschillende disciplines samen en is het van belang om hierin het overzicht te houden. Al deze keuzes en verschillende partijen kunnen zorgen voor chaos en dat is iets wat u wilt vermijden. Kies er daarom voor om dit bouwproject te laten regelen door één partij.

 

Deze partij realiseert uw bedrijfspand snel en efficiënt

Wanneer u een totaaloplossing wens, zit u bij BouwDirect helemaal goed. Alle verschillende disciplines die noodzakelijk zijn in de bouw, vindt u bij hen gewoon onder één dak. Zij hanteren een multidisciplinaire benadering, waardoor het niet nodig is om bij allerlei verschillende bedrijven prijzen en informatie op te vragen en eventueel aan de opdrachtgever te verstrekken. Laat uw nieuwe bedrijfspand door hen bouwen en u bent verzekerd van een proces dat soepel verloopt. Hierdoor bespaart u bovendien aanzienlijk in materiaal- en arbeidskosten! Daarnaast bespaart u tijd en houdt u geld over voor andere zaken.

 

Ontvang een vast aanspreekpunt

Gaat u in zee met BouwDirect, dan ontvangt u een vast contactpersoon. Dat is wel zo fijn als u keuzes moet maken! Bij de nieuwbouw van uw bedrijfspand hoeft u dus niet zelf contact te onderhouden met een enorme reeks personen, maar is een van onze bouwadviseurs uw vaste aanspreekpunt. Bent u benieuwd wat de prijs is voor het laten bouwen van een nieuw bedrijfspand? Dit bedrijf berekent uw prijs snel dankzij een calculatiemodel. Vraag een offerte aan en ontvang direct de prijs voor uw pand!

https://bouwdirect.nl