Nieuw West in the Picture
Groothandel

Vind hier uw gewenste tegels en bouwmaterialen

Als u toe bent aan een nieuwe badkamer en/of keuken, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe tegels nodig. Bij Van Noort kunt u terecht voor veel verschillende tegels, toiletten, deuren, kozijnen, ijzerwaren en andere bouwmaterialen. De tegels zijn van hoge kwaliteit en geven uw badkamer, keuken of andere kamer een luxe en mooie uitstraling. De keuzemogelijkheden zijn enorm en dat voor een lage prijs: de prijzen liggen vaak lager dan bij concurrenten. Bij Van Noort kunt u ook terecht voor verschillende merktegels.

Een aantal merken van de tegels die er verkrijgbaar zijn

Bij Van Noort zijn er veel verschillende tegelmerken beschikbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan merken als Sphinx, Colorker, Lea Ceramiche, Rako en Kronos Ceramiche. Uiteraard zijn er nog veel meer merken aanwezig.

Een extra service voor nog meer gemak

Naast het leveren van bouwmaterialen is het bij Van Noort ook mogelijk om de tegels te laten leggen. Een professioneel team van tegelleggers staat voor u klaar om voor u de perfect strakke tegelvloer te leggen. Bovendien kunt u ook kiezen voor het aanleggen van vloerverwarming: handig om dit tegelijkertijd met het leggen van de nieuwe vloer uit te laten voeren. Vloerverwarming zorgt voor een behaaglijke warmte en een gevoel van luxe in uw eigen woning.

Ook voor andere bouwmaterialen naar Van Noort

Naast de befaamde tegelvloeren, kunt u voor nog veel meer materialen bij Van Noort terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van deuren en kozijnen, ijzerwaren, leidingwerk en andere grove bouwmaterialen. Dit vormt echter maar een greep uit het assortiment en mogelijkheden, de opties en mogelijkheden zijn eindeloos. De verschillende materialen zijn bovendien van hoogstaande kwaliteit. De ingrediënten voor een perfecte verbouwing zijn binnen handbereik. Voor meer wooninspiratie kunt u ook een bezoekje brengen aan de showroom. Hier vindt u onder andere keuken- en badkameropstellingen volgens de nieuwste trends.