Nieuw West in the Picture
Vervoer en transport

Een transportbedrijf in Nijmegen dat voorziet in alle gemakken

Een bekend transportbedrijf in Nijmegen is Beck Logistics. Dit bedrijf is ruim honderd jaar geleden begonnen met regionale verhuizingen, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf vol expertise als het gaat om industriële transport. De groei heeft zich niet alleen voorgedaan op het vlak van kennis, maar ook de bijhorende reputatie is gegroeid en inmiddels mag Beck Logistics zich internationaal erkend noemen. Al deze ervaring leidt tot waar het transportbedrijf in Nijmegen nu is, maar daar houdt het niet op. Beck Logistics blijft de vraag op de markt vervullen met de focus op de toekomst. Zo is het bedrijf nu bezig met duurzaamheid. Als transportbedrijf zijn zij zich bewust van de uitstoot die zij kunnen leveren, en daarom doen ze er alles aan om deze te verminderen om het milieu te ontlasten.

Een transportbedrijf met Nijmegen als uitvalsbasis

De locatie van Beck Logistics levert een groot voordeel op. Vanwege haar centrale ligging is ze vanuit elke hoek in Nederland goed te bereiken. Daarnaast is de ligging ook centraal als uitvalsbasis voor het buitenland. Transport is nog steeds het grootste onderdeel van Beck Logistics, en de jarenlange ervaring laat zich ook zien in de diensten die geleverd kunnen worden, zoals exceptioneel transport. Dit soort transport vereist enige expertise en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Beck Logistics heeft de mogelijkheid om dit wel te kunnen en te mogen doen, vanwege hun kennis en kunde. Deze zorgvuldigheid zien we ook terug bij het industrieel transport waar bijvoorbeeld aanvullende werkzaamheden moeten worden vervuld, zoals hijsactiviteiten. Beck Logistics verzorgt zowel transport als gekwalificeerd personeel voor de bediening van kranen.

Industriële goederen opslaan bij een transportbedrijf in Nijmegen

De locatie Nijmegen is ideaal gelegen en leent zich daarom als perfecte uitvalsbasis. Tegelijkertijd werkt het ook andersom, waardoor het bedrijf goed bereikbaar is vanuit het hele land. Op deze locatie zijn er daarom ook warehouses gemaakt, in het bijzonder de warehouses met bovenloopkranen. Deze kranen zorgen ervoor dat grote industriële goederen op de juiste manier worden gewaarborgd. Zorgvuldigheid en veiligheid zijn een grote pre bij deze goederen. Er zijn twee soorten opslag mogelijk bij Beck Logistics. U kunt uw eigen opslagruimte krijgen, maar ook eentje delen. Het delen van opslagruimte levert in dat geval een financieel voordeel op.

https://www.becklogistics.com/