Als je een volgende stap in je carrière wilt maken, dan kun je daarbij de hulp inroepen van een bureau voor loopbaanbegeleiding. Zij kunnen je helpen bij het zetten van de volgende stap in je loopbaan. Soms kom je door contact met een dergelijk bureau op ideeën waar je zelf nog niet over nagedacht had. Wie weet krijgt je maatschappelijke loopbaan wel een hele nieuwe wending en ga je werk doen waar je voorheen nooit over hebt nagedacht. Zeker als je als gevolg van ontslag of arbeidsongeschiktheid op zoek moet naar ander werk, kan de hulp van een externe deskundige zeer verhelderend zijn.

Hulp vragen om verder te komen in je carrière is heel normaal

Sommige mensen vinden het een moeilijke stap om de hulp in te roepen van een bureau voor loopbaanbegeleiding. Maar het gebeurt echt vaker dan je denkt. Zowel werkgevers als werknemers kunnen zich wenden tot een deskundige bij het zetten van de volgende stap in hun carrière. Zeker als je als gevolg van onvrijwillig ontslag of arbeidsongeschiktheid niet meer aan het werk bent, is het soms lastig om de draad weer op te pakken. Outplacement kan je dan helpen om snel weer ander werk te vinden, zodat je kennis niet wegzakt en je je snel weer nuttig kunt maken. Dit is iets wat bij veel mensen zonder werk erg belangrijk is.

Wie kan mij helpen als ik een volgende stap in mijn loopbaan wil maken?

Je staat er niet alleen voor als je een carrièremove wilt maken en niet precies weet welke richting je op wilt. Outplacementbureau Carrièrepoort kan je hierbij helpen. Zij hebben de juiste deskundigheid op het gebied van outplacement in huis om je goed te kunnen bijstaan. Ook als je als werkgever een medewerker wilt aanmelden voor loopbaanbegeleiding dan kan dat uiteraard. Carrièrepoort gaat graag met jou of met je medewerker in gesprek om de verschillende mogelijkheden door te nemen en snel stappen te zetten op weg naar een doorstart van de loopbaan.