Nieuw West in the Picture
Image default
Winkelen

Maak uw thuiskantoor af met een leren opbergdoos

Werkt u meerdere dagen in de week thuis? Dan wilt u natuurlijk dat uw thuiskantoor er opgeruimd en mooi uitziet. In een rustige kamer krijgt uw hoofd ook de rust die het nodig heeft om uw werk te doen. De lederen producten van de webshop Liam’s Lederwaren helpen u uw kantoorruimte op een luxueuze manier op te ruimen. Zo koopt u hier onder andere een leren opbergdoos of een pennenbeker, bureaulegger, muismat of laptophoes van leer. Zo’n opbergdoos is zeker geschikt voor het opslaan van kranten, tijdschriften of belangrijke papieren. Ook kunt u oplaadkabels van uw laptop of telefoon bewaren in een leren opbergdoos die u hier koopt in verschillende kleuren. Met een bijpassende laptophoes van leer kunt u uw laptop veilig vervoeren naar een andere werklocatie.

Producten van plantaardig gelooid leer

De leren opbergdoos, de laptophoes van leer en de andere lederen producten van Liam’s Lederwaren worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit betekent dat de huid op een pure en natuurlijke manier is verwerkt, zonder dat er schadelijke chemicaliën gebruikt zijn. Deze looimethode zorgt voor milieuvriendelijk leer dat een langere levensduur heeft dan chroomgelooid leer. Bovendien wordt er zo mogelijk tijdens de productie van de lederen producten van deze webshop gebruikgemaakt van restleer. Dit leer wordt door de mode-industrie niet meer gebruikt, maar is voor dit bedrijf nog goed genoeg. Zij maken er voor u met de hand een uniek product van.

Bekijk het assortiment online

Wilt u ook een uniek lederen accessoire als een leren opbergdoos of een laptophoes van leer? U bekijkt het assortiment van deze webshop eenvoudig online. Hier kiest u uw product in uw favoriete kleur en de geschikte maat. Het is bovendien mogelijk om bij uw bestelling aan te geven dat u uw product wilt laten personaliseren. De medewerkers van dit bedrijf doen dat graag voor u!

https://www.liamsleathers.com/c-5488387/laptop-sleeve/