Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar decoratie voor de kinderkamer? Ga voor muurcirkels!

Een van de leukste dingen aan zwanger zijn, is het mogen inrichten van de babykamer. Er zijn verschillende items die niet mogen ontbreken. Zo zijn onder andere een wieg of ledikant, commode en aankleedkussen essentieel. Ook mag decoratie voor de kinderkamer niet ontbreken. Hiermee kan je veel sfeer en gezelligheid creëren. Ga bijvoorbeeld voor kinderkamer muurcirkels, die te koop zijn in allerlei soorten en maten.

Breng gezelligheid in de kinderkamer

Een van de voordelen van kinderkamer muurcirkels is dat je op een simpele manier sfeer brengt in de ruimte, zonder dat je de hele muur hoeft te behangen. Je kan zelf bepalen waar je de wanddecoratie ophangt: boven de commode, het kinderbedje of op een andere plek in de kinderkamer. Doordat je de muurcirkels gemakkelijk ophangt, kan je er zo nu en dan voor kiezen om een andere afbeelding op te hangen. Ook kan je gaan voor een fotocollage, bestaande uit meerdere muurcirkels.

Allerlei soorten en maten

Wil je een muurcirkel ophangen die erg aanwezig is of liever eentje die wat minder opvalt? Er zijn veel verschillende formaten beschikbaar waar je uit kan kiezen. Zo kan je kiezen voor een formaat die perfect past in jouw kinderkamer. Ook als je gaat voor een fotocollage zijn er meerdere opties. Deze collage kan bestaan uit muurcirkels van dezelfde grootte of juist van kleine en grote cirkels bij elkaar. De muurdecoratie is te krijgen in verschillende materialen. Zo kun je onder andere kiezen voor een muurcirkel gemaakt van forex of aluminium. Je kan met de muurcirkels voor de kinderkamer alle kanten op!

Inspiratie voor op de muur

De kinderkamer muurcirkel is een echte eyecatcher en zorgt voor een speels effect. Je kan ervoor kiezen om de rest van de kamer simpel te houden, waardoor de wanddecoratie er nog meer uitspringt. Echter kan je er ook voor kiezen om de kleuren van de muurcirkel in de rest van de kamer terug te laten komen. Doordat de muurcirkel te verkrijgen is in verschillende maten, kan je ook daarin variëren. Er zijn verschillende ontwerpen waar vaak voor gekozen wordt. Schattige dieren, foto’s van de familie of een mooie illustratie van een personage uit een kinderboek. Ook kan je het persoonlijk maken door middel van de naam en geboortedatum van de baby.

Samengevat

Kortom, als je nog op zoek bent naar decoratie voor de kinderkamer, ga dan voor een muurcirkel! Hiermee creëer je snel en gemakkelijk een gezellige en sfeervolle kamer. Er is veel variatie mogelijk, aangezien de muurcirkels te koop zijn in verschillende formaten. Ook kan je, na verloop van tijd, de fotocollage uitbreiden of een enkele muurcirkel vervangen.