Nieuw West in the Picture
Image default
Woning en Tuin

Schaf vandaag nog een marmerlook keukenblad aan

Ben je op zoek naar een moderne en luxe toevoeging aan jouw keuken? Kies dan voor een marmerlook keukenblad. Bij Kemie, de expert in steen, vind je een ruim aanbod aan keukenbladen. Kies uit diverse soorten steen, kleuren en texturen en ga voor jouw droomkeuken. Dankzij deze veelzijdigheid aan keuzemogelijkheden is er voor ieder wat wils te vinden. Deze expert levert namelijk maatwerk voor elke gewenste ruimte. De jarenlange ervaring is terug te zien in de prachtige producten.

50 jaar lang innovatie en ervaring leiden tot de beste producten voor jouw keuken

In 1968 richtte architect Adriaan Gubbels het huidige Kemie op vanuit zijn liefde en passie voor marmer. In 1992 richtte de focus van het bedrijf zich op keukenbladen. Het was dan ook het eerste bedrijf dat zich specialiseerde in spoelbakken van steen en keramische keukenbladen. Vervolgens heeft deze expert zich voortdurend blijven specialiseren en innoveren op het gebied van steen en marmer. Als resultaat zijn diverse topkwaliteit keukenbladen en spoelbakken ontstaan, waaronder het marmerlook keukenblad.

Een krasbestendig keukenblad met een moderne uitstraling 

Ben je op zoek naar een keuken met een moderne uitstraling? Kies dan voor een marmerlook keukenblad. Een van de grootste voordelen van dit materiaal is dat het zeer krasbestendig is. Je staat natuurlijk bijna elke dag in de keuken diverse gerechten te bereiden. Zo hoeft jij je niet langer zorgen te maken over lelijke krassen in het keukenblad. Je vindt bij Kemie een uitgebreid assortiment met diverse structuren en kleuren. Hierdoor vind je altijd iets dat perfect in jouw keuken past.

Creëer eenvoudig jouw droomkeuken

De keuken is vaak een plek die wordt overgeslagen bij het inrichten van uw huis. Toch is dit de plek waar je erg vaak komt. Om te koken voor jezelf, maar ook voor gasten. Kies daarom voor een marmerlook keukenblad van Kemie. Dit keukenblad van hoogwaardige kwaliteit tilt jouw keukeninterieur direct naar een hoger level en straalt oneindig veel luxe uit. De keuken wordt zo eenvoudig een plek waar je maar al te graag komt en jouw gasten uitnodigt.

https://www.kemie.nl/