Nieuw West in the Picture
Image default
Woningen

Een van de belangrijkste aspecten van een team is dat het in staat moet zijn om resultaten te behaleEen van de belangrijkste aspecten van een team is dat het in staat moet zijn om resultaten te behalen die de bijdragen van de leden overstijgen.
ONROEREND GOED
AEX is een van de toonaangevende bedrijven op de vastgoedmarkt. Onze organisatie is al meer dan 15 jaar actief in de vastgoedmarkt. We bieden een volledig scala aan onroerendgoeddiensten.
Een woning kopen.
Een kant-en-klaar bedrijf kopen en verkopen.
Onderzoek en advisering van ontwikkelings- en bouwactiviteiten.
Investeringen.
Voorspelling en analyse van de vastgoedmarkt.
Selectie van percelen voor de bouw van hoogbouw, woongebouwen, individuele cottage-dorpen, clubachtige nederzettingen, voor de bouw van kantoorcentra, winkel- en amusementscomplexen, voor de bouw van logistieke magazijnen, fabrieken.
Onze taak is om een ​​kans te creëren om de wensen van onze klanten in de vastgoedmarkt te realiseren. Ons werk is een bron van positieve verandering in het leven van onze klanten. De criteria van ons werk zijn het idee van een modern persoon over eersteklas diensten.

Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en beschikken over alle benodigde kennis om de meest complexe vraagstukken in de vastgoedsector op te lossen. Alle medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en beschikken over certificaten van makelaars of specialisten in de vastgoedmarkt.

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/