Nieuw West in the Picture
Woningen

Verkoop je huis, tegen de beste prijs

Het is voor veel mensen een moeilijke beslissing om hun oude huis te verkopen. Je hebt er zoveel meegemaakt, je huis is en blijft toch een belangrijk deel van je leven. Maar als je die beslissing dan toch genomen hebt, is de vraag: wat nu? Het verkopen van je huis is iets ingewikkelder dan het verkopen van een fiets op marktplaats. Goed, je hebt voor beide goede foto’s nodig, maar daar houdt de overeenkomst tussen beiden wel op. Wat is de juiste vraagprijs voor je huis? Hoe zet je het in de markt? Hoe maak je van een bezichtiging een succes? Bolck Makelaardij & Taxaties uit Zevenaar kent de markt en weet precies hoe je de beste prijs voor je woning kunt krijgen. Met ruim 20 jaar ervaring nemen we je alle zorgen uit handen.

Reële verkoopstrategie

Een reële verkoopstrategie vergt een goed inzicht in de juiste vraagprijs. Te hoog, en kopers blijven weg. Maar ook een te lage prijs is nadelig. Omdat je meer had kunnen krijgen, maar ook omdat een te lage prijs voor wantrouwen kan zorgen: “Zo goedkoop, daar is iets mis mee.” Wij helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs en komen vervolgens met een goed publiciteitsplan. We zetten de woning in de markt en helpen je het huis netjes te presenteren voor de bezichtingen. Dat begint met het opruimen van de kamers, het uitvoeren van kleine reparaties en het verwijderen van alles wat de koper zou kunnen afleiden van het idee dat jouw huis zijn thuis zou kunnen worden.

Verkooponderhandelingen en papierwerk

Wanneer de bezichtigingen een kandidaat opleveren komt het stuk dat voor veel verkopers het lastigste is: de onderhandeling. Veel verkopers worden bij de onderhandeling beïnvloedt door de emotionele band die iedereen met zijn thuis heeft. Wij voeren deze onderhandelingen namens u, voor een optimale uitkomst. Daarna zorgen wij ervoor dat al het juridische en notariële papierwerk goed wordt uitgevoerd.

Zo verkoopt Bolck Makelaardij & Taxaties uw woning in Zevenaar, Arnhem of de Achterhoek snel, simpel en voor de best mogelijke prijs. Of bent u op zoek naar een woning? Bekijk dan eens de categorie koopwoningen in Zevenaar.

https://www.bolckmakelaardij.nl/