Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Ervaar professionele service voor uw grootkeuken onderhoud

Voor grootkeuken onderhoud van uw horecagelegenheid doet uw personeel dagelijks veel moeite. Het is immers erg belangrijk dat alles hygiënisch en proper blijft. In een keuken staat veel apparatuur, daarom is het niet altijd even eenvoudig om achter en tussen al het apparatuur schoon te maken. Daarom wordt geadviseerd met regelmaat een dieptereiniging uit te laten voeren. Dit kunt u laten doen door specialist Valor Services. U bent er van verzekerd dat alles wordt uitgevoerd volgende de HACCP-richtlijnen wanneer u deze specialist inhuurt voor uw grootkeuken onderhoud. Een team van professionals gaat aan de slag en voert een uitgebreide inspectie uit om de huidige situatie te bepalen. Werkzaamheden als reinigen van de frituurbakwanden en luchtkanaalreiniging worden vervolgens uitgevoerd.

Focus u op uw taken terwijl Valor Services grondig onderhoud pleegt

Valor Services helpt u graag met het onderhoud van uw grootkeuken. Hierbij worden uw dampkappen gereinigd, uw keuken en voedingshallen van brandveiligheid voorzien en uw vetafscheider onderhouden. Valor Services maakt een onderhoudsplan op maat, zodat al het onderhoud grondig gepleegd wordt. Zo kunt u de volledige focus op al uw kerntaken leggen. Het met regelmaat reinigen van een damkap is een belangrijk onderdeel. U gebruikt deze tenslotte dagelijks en daardoor kunnen na verloop van tijd vetdruppels aan de schacht koeken. Met aangekoekt vet wordt de brandveiligheid aangetast. Vet is tenslotte zeer licht ontvlambaar. Door deze kap met een biologisch product schoon te maken geniet u niet alleen van een brandveilige werkplek, maar ook een milieuvriendelijk resultaat.

Een verbeterde luchtkwaliteit dankzij een uitgebreide luchtkanaalreiniging

Gebruikt u chemicaliën in uw horecazaak of bedrijf? U kunt dan veel baat hebben bij een luchtkanaalreiniging. Creëer een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Valor Service is gespecialiseerd in het uitvoeren van luchtkanaalreiniging. Allereerst zullen zij een inspectie uitvoeren waarbij een inventaris wordt gemaakt van de huidige situatie. Aan de hand van deze situatie wordt gekeken naar de beste oplossing. Dit kan gaan om het vervangen van een luchtfilter of het volledige beheer van het onderhoudsprogramma. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.