Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Jouw nieuwbouw in Limburg in de handen van een expert

Droom je al lang van een nieuwbouw in Limburg? Heb je eindelijk een bouwgrond gevonden die aan al jouw verwachtingen voldoet? Dan is het belangrijk om de geschikte aannemer te vinden voor jouw project. Kies daarom voor het team van specialisten van Bouwbedrijf Bouwadvies. Dit bouwbedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het realiseren van sleutel-op-de-deur woningen. Daarbij heeft de architect een ruime ervaring met het realiseren van diverse projecten in verschillende stijlen. Droom je van een landelijke woning of ga je liever voor een hypermodern resultaat? Wat je ook kiest, onze experts zorgen voor een perfect resultaat waarbij jij altijd nauw betrokken bent bij elke stap van het bouwproces.

Ontdek de voordelen van een bouwbedrijf voor je sleutel-op-de-deur woning

Een nieuwbouw in Limburg die geheel is afgewerkt? Dat krijg je als je kiest voor de service van Bouwbedrijf Bouwadvies. Bij een sleutel- op-de-deur woning heb je maar één aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden. Ook heb je inspraak bij al de verschillende stappen van het bouwproces. Daarbij biedt deze aannemer altijd een professioneel advies en een uitgebreide begeleiding. Zo weet je zeker dat je woning klaar is binnen het afgesproken budget en de afgesproken termijnen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is je interieur samenstellen en de sleutel in ontvangst nemen.

Laat een woning bouwen die voldoet aan de eisen van de toekomst

Een nieuwbouw in Limburg wordt bij Bouwbedrijf Bouwadvies altijd gerealiseerd volgens de meest recente EPB-regelgeving. Wil je graag zelf een stapje verder gaan en kiezen voor een bijna energieneutrale woning? Dan ben je bij dit bouwbedrijf aan het juiste adres. Zij realiseerden door de jaren heen al verschillende BEN-woningen in diverse stijlen. Met zo’n woning draag je jouw steentje bij aan het milieu en bespaar je op je energiefactuur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak in bij deze aannemer om je wensen te bespreken.