Nieuw West in the Picture
Architectuur

Wat is een vlakke lichtstraat?

Als je een lichtstraat wil laten bouwen heb je de keuze uit veel verschillende soorten en maten lichtstraten. Een van de meest populaire soorten is het vlakke lichtstraat dat recht loopt. Hierbij is dus het frame recht en loopt vlak door waardoor het een mooie straat van licht vormt.

Het laten bouwen van een vlakke lichtstraat is wel heel populair maar het is niet bij iedere type woning mogelijk. Voor het plaatsen van de vlakke lichtstraat moet er een deel van het dak verwijderd worden en hierbij moet het dak ook vlak zijn. Het is dus helaas niet bij iedere type woning mogelijk. Als je wil weten of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te laten bouwen en plaatsen kun je hiervoor contact opnemen met een aannemer.

Je kunt ook gelijk ene offerte aanvragen voor de vlakke lichtstraat waardoor je ook gelijk weet wat de kosten zijn. Indien het mogelijk is ga niet gelijk akkoord met de offerte. Het is verstandiger om bij meerdere aannemers een offerte aan te vragen want zo kun je even rondkijken en zien wat de verschillende prijzen zijn. Gewapend met deze informatie kun je een beter keuze maken wanneer je de vlakke lichtstraat wil laten bouwen.

luminusdak.nl/

vlakkelichtkoepel.nl/

nbd-online.nl/