Nieuw West in the Picture
Auto's en Motoren

Mitsubishi Outlander occasion

Heel erg vaak zie je ‘m nog niet, een Mitsubishi Outlander occasion. Zeker niet afgezet tegen de modellen van merken als VW en Peugeot die als occasion aangeboden worden. Ben je liefhebber, wees er dan snel bij als er wel een gebruikte Outlander aangeboden wordt, want vaak vinden de auto’s snel een nieuwe eigenaar.

Outlander heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld

Logisch, want de Mitsubishi Outlander is gewoon een fraaie vierwieler, die officieel in 2003 op de markt kwam in Noord Amerika maar in Azië eigenlijk al vanaf 2001 rondreed als Mitsubishi Airtrek. De auto wordt overigens tot op de dag van vandaag geproduceerd en de auto heeft zich de afgelopen jaren prima ontwikkeld. Veel van de Mitsubishi Outlander is gebaseerd op de Lancer, een ander model van de Mitsubishi. De auto werd overigens samen met Daimler ontwikkeld terwijl de motor gelijkenissen heeft met die van de Mitsubishi Galant. Een Outlander heeft altijd onafhankelijke wielophanging en bekend is ook de zeer soepele en snelle acceleratie. Bijzonder is zeker ook de luchthapper op de motorkap, die dienst doet als ontluchter van de intercooler. De Outlander koppelt sportiviteit aan een grote mate van robuustheid. En dat is precies de reden waarom ze zo populair zijn, ook als occasion.

Zelfs met een Outlander kun je te maken krijgen met pech onderweg

Mocht je nou pech hulp auto nodig hebben, weet dan dat je al lang geen abonnement meer hoeft te hebben voor pechhulp. Je bent gewoon met RoadGuards, een collectief van enkele honderden monteurs. Zij zijn vaak al binnen dertig minuten bij je en helpen jou je weg te vervolgen. Afrekenen doe je gewoon bij de monteur en zelfs dan hoef je geen abonnement af te sluiten. Goed te weten, want zelfs met de Mitsubishi Outlander kun je een keer tegen pech onderweg oplopen.