Nieuw West in the Picture
Image default
Auto's en Motoren

Volvo V60 PHEV

De Volvo V60 Recharge is uitgerust met de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn van Volvo. Deze aandrijflijn zorgt voor meer vermogen en een grotere elektrische actieradius. 

De Volvo V60 recharge kan tot wel 89 kilometer volledig elektrische rijden. Zo bespaart de gebruiker zeker op korte ritten veel op het gebied van uitstoot.

De accu van de Volvo V60 Recharge is op een standaard laadstation/wallbox binnen 3-4 weer vol. Opladen middels een huishoudelijk stopcontact duurt 4-8 uur.

In de Volvo V60 is Google Maps volledig geïntegreerd met daarnaast Google Assistant. Hierdoor is navigeren en handsfree spraakbesturing van hoog niveau.

Daarnaast wordt de bestuurder geïnformeerd met realtime verkeersinformatie en wordt automatisch berekend of de bestuurder nog steeds de snelste route naar de bestemming volgt.

Google Assistant kan voor zeer diverse doeleinden worden gebruikt. Zo kan de bestuurder van de Volvo V60 middels google assistant de routebeschrijving vragen, het entertainment bedienen of contact leggen met vrienden en familieleden.

Doordat dit allemaal handsfree kan, maakt dit de Volvo V60 zeer veilig.

De Volvo V60 beschikt over uitstekende audio prestaties door de speakers van Bowers en Wilkins. 

De Volvo V60 wordt middels een type 2 laadkabel opgeladen. De Volvo V60 laadkabel heeft een laadcapaciteit van 3,7 kW. Hierdoor is het verschil tussen het laden via 220V netstroom of via een laadstation op het gebied van laadtijd minder groot ten opzichte van een elektrische auto met een laadcapaciteit van bijvoorbeeld 11 kW.

 

https://www.voldt.nl/selecteer-hier-uw-elektrische-auto/volvo-laadkabel/volvo-v60-phev-laadkabel