Nieuw West in the Picture
Image default
Mode en Kleding

Koop uw maritieme kleding in deze webshop

Bent u op zoek naar stoere en comfortabele maritieme kleding? Deze schipperskleding koopt u bij de webshop van Kantje Boord of u gaat langs in hun winkel in Naarden. Deze webshop is gespecialiseerd in kleding van de zee. U vindt hier zowel moderne als traditionele schipperskleding. U kunt hier terecht als u maritieme kleding koopt voor zowel volwassenen als kinderen. Kies uit een uitgebreid assortiment aan jassen, truien, vesten of shirts. Daarnaast koopt u hier ook broeken, jurken en rokken én er zijn traditionele kielen en boezeroenen te koop voor heren en kinderen. Bovendien verkopen de medewerkers van deze winkel en webshop diverse accessoires, zoals een schipperspet, handschoenen en bretels. Door hun jarenlange ervaring weten deze medewerkers precies wat u zoekt. Zij kunnen u dus goed helpen als u langsgaat in de winkel.

Saint James

Een van de merken die in de webshop en winkel van Kantje Boord in Naarden aangeboden wordt, is het merk Saint James. Dit Franse merk vindt respect voor maritiem erfgoed erg belangrijk. Hun kleding blijft dan ook dicht bij de authentieke visserskleding, alleen dan gemoderniseerd. Er is kleding van Saint James verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Een schipperstrui was het eerste kledingstuk dat onder dit merk gelanceerd werd, daarna werd het assortiment uitgebreid met overhemden en broeken of shirts met een Bretonse streep. Van oorsprong werd deze maritieme kleding enkel gedragen door zeelui. Nu is de kleding van Saint James bij Kantje Boord verkrijgbaar voor iedereen die van de nautische stijl houdt.

Traditionele visserskleding

Naast dat u in deze webshop en de winkel in Naarden moderne, maritieme kleding koopt, is hier ook een uitgebreid aanbod aan traditionele kleding beschikbaar zoals een Zuidwester, een boezeroen of een schipperspet. Bekijk het gehele aanbod online en vraag om meer informatie aan de medewerkers van deze kledingwinkel. Dit kan met behulp van de contactgegevens op hun website.