Nieuw West in the Picture
Image default
Banen en opleidingen

Beveiligen van beroemdheden

Al jaren is het zo dat beroemdheden goed beschermd moeten worden. Mensen die graag hun artiest willen aanraken zijn er altijd. Ze doen er dan ook alles aan om hun idool aan te raken en/of te spreken. Soms komen beroemdheden zelfs in levensgevaar. Daarom is het erg belangrijk dat een beroemdheid beveiligd is. Dit kan wanneer ze op straat lopen of een concert geven. Hoe bekender de beroemdheid is, hoe meer beveiliging er nodig is. Sommige beroemdheden hebben zelfs een vaste bodyguard die hun 24/7 in de gaten houdt. Er zijn veel verschillende soorten beveiliging. In deze blog wordt er dan ook meer verteld over het beveiligen van beroemdheden. 

Paparazzi

Er zijn ook beroemdheden die dol zijn op aandacht, maar helaas heeft dat ook nadelen. Er bestaan namelijk ook paparazzi. Paparazzi maken het de beroemdheden en soms ook de beveiligers nog erg moeilijk. Zij proberen namelijk alles vast te leggen wat de beroemdheden doen. Zo is er ook een industrie van roddelbladen en televisieprogramma’s waar al het interessante nieuws van beroemdheden wordt besproken. 

Paparazzi kunnen meedogenloos zijn in hun, omdat sommigen er alles aan doen om een foto te krijgen van een beroemdheid. 

Natuurlijk willen de beroemdheden ook over straat kunnen lopen zonder een beveiliger maar door de aanwezigheid van paparazzi is dit soms niet moeilijk. 

Social media 

Naast de roddelbladen en televisieprogramma’s bestaat er ook social media. Social media is in de afgelopen jaren erg bekend geworden. Fans kunnen op deze manier hun idolen volgen en meer te weten komen over deze beroemdheden. Wel is het zo dat andere mensen foto’s kunnen maken van een beroemdheid die ze toevallig op straat zien lopen. Deze foto delen ze dan met een locatie erbij. Ook zo kan de paparazzi gemakkelijk een beroemdheid vinden en foto’s maken. Dit zorgt ervoor dat het leven van beroemdheden die gemakkelijker wordt. 

Ook bestaan er tegenwoordig juice kanalen. Dit zijn social media platforms die persoonlijke informatie en schandalen delen over beroemdheden. 

Door social media hebben de beroemdheden steeds minder privacy, waardoor er steeds meer beveiliging nodig is. 

Fans

Dan bestaan er ook fans. Fans kunnen heel onschuldig zijn maar er zijn er ook een aantal die compleet geobsedeerd zijn. Dit zijn dan ook de fans die een gevaar kunnen zijn voor de beroemdheden. Het kan zelfs uitlopen tot stalken. Tijdens evenementen en concerten zijn er vaak meer beveiligers nodig die de fans in de gaten houdt. Wanneer er te weinig beveiliging is, kan er een situatie ontstaan waarbij de fans op zijn/haar idool afgaat, waardoor de beroemdheid verwondingen kan oplopen. 

Met goede beveiliging is er een kleinere kans dat dit gebeurd. Wanneer dit alsnog gebeurd dan kan de beveiliging snel ingrijpen, waardoor de beroemdheid veilig blijft, daarvoor kan je Security service inhuren

Huisbeveiliging

Dan is er nog huisbeveiliging. Het kan zo zijn dat iemand zo beroemd is, dat er huisbeveiliging nodig is. Hierbij zijn camera’s in en om het huis geplaatst, zodat de beroemdheid zijn/haar huis in de gaten kan houden. Ook wanneer er dan iemand in de buurt is van het huis kan er een alarm afgaan. Vervolgens wordt er een signaal gestuurd naar een beveiligingsteam die vervolgens op locatie komen om de locatie na te kijken. Soms zijn er ook echte beveiligers op de locatie om alles in de gaten te houden. Dit gebeurd dan in de meeste gevallen ‘s nachts. 

Zo voelen de beroemdheden zich ook iets veiliger. 

 

https://secretsecurityservice.nl/