Nieuw West in the Picture
Winkelen

Hoe los jij de kleine ruimte op met een hoogslaper?

Hoogslapers bieden veel mogelijkheden voor de indeling van een kamer. De hoogslapers zijn natuurlijk ideaal om ruimtes te optimaliseren. Door de unieke bouw kan het bed rusten op vier pilaren waardoor er een ruimte gecreëerd wordt onder het bed die voorheen niet bruikbaar was. De toepassing van hoogslapers ziet u veel terug bij studentenkamers en kinderkamers waar vaak de ruimte optimaal benut moet worden.  

Wat kunt u allemaal doen met hoogslapers? 

De mogelijkheden voor het invullen van kamers met hoogslapers zijn zeer divers. De hoogslapers kunnen door de hoge constructie ruimte maken voor het meubilair in de kamer. Een bureau die normaal gesproken een eigen ruimte afdekt kan nu in de gecreëerde ruimte geplaatst worden. Dit zorgt voor een goede werkplek waar u afgeschermd kan zitten. Door onder het bed te zitten ontstaat er een afgesloten ruimte waar u minder snel afgeleid kan worden. Voor een nog compactere kamer kunt u ook nog een inklapbaar bureau onder hoogslapers plaatsen om zo de ruimte optimaal te benutten.  

Een bureau is zeer belangrijk voor elke kamer om een plek te bieden waar de bewoner kan werken aan opdrachten of zich te uiten in een creatieve manier zoals tekenen.  Naast het bureau wordt de ruimte ook vaak gevuld met kasten. Een mogelijke combinatie is een lage kast met daarop een uitklapbaar bureau. Hierdoor creëert u in een locatie ruimte voor slapen, werken en berging van spullen of kleding. Normaal gesproken zijn kasten erg hoog en breed en zijn het meestal de lastigste om te plaatsen in een kleine kamer. Met twee ramen en een deur zijn de meeste hoeken al niet meer mogelijk. Zeker als u het natuurlijke licht niet wilt blokkeren. Met de kast kunt u veel spullen bergen die voorheen rondslingerende. De kast onder de meeste slapers zijn perfect voor de student met veel studiemateriaal maar ook het kind die veel speelgoed heeft. Door deze spullen nu te kunnen bergen terwijl u geen extra ruimte gebruikt in uw kamer zorgt voor een optimalisatie van de ruimte. 

De hoogslapers zijn voor volwassenen ook goed mogelijk! Ongeacht uw leeftijd kunt u de beperkte ruimte optimaliseren. 

Hoeveel kosten hoogslapers? 

Door het groeiend aantal studenten en de kleiner wordende huizen is de vraag naar hoogslapers ontzettend gestegen in de afgelopen jaren. De student wordt door het woningen te kort steeds vaker de dupe door een zeer kleine kamer met een hoge huurprijs. De enige echte mogelijkheid om een kleine kamer alsnog te gebruiken is het plaatsen van hoogslapers. De grote vraag erna heeft ervoor gezorgd dat de prijzen flink zijn gestegen. Door op het internet goed onderzoek te doen naar de aangeboden bedden kunt u zich oriënteren op de markt. De kwaliteit is essentieel aangezien u toch wel twee meter van de grond slaapt. Probeert u zich niet te laten afschrikken door de prijzen aangezien het veel ruimte creëert die anders nooit mogelijk geweest was.

Voor hoogslapers en halfhoogslapers kunt u terecht bij Emob.be | Online Meubelwinkel.