Alles over hair extensions!

Het hebben van een doffe haardos is nooit fijn. Het kan ook zijn dat je wel een mooie bos haar hebt, maar dat je gewoon eens een ander kapsel wilt. Dan zou je kunnen kiezen voor hairextensions. Hiermee kun je jouw kapsel voor een korte of langere tijd veranderen.

Hoe breng je hairextensions aan?

Het is afhankelijk van het soort hairextensions of je het zelf aan kunt brengen of niet. Clip extensions zijn namelijk erg makkelijk om zelf te gebruiken. Andere hairextensions die je aanbrengt met wax of tape zijn lastiger om zelf aan te brengen. We raden je dan ook aan om bij het gebruik van andere hairextensions dan clipextensions  hulp in te schakelen. Het is raadzaam om het door een gerenommeerde kapper te laten doen. Je kun er ook voor  om iemand anders die er ervaring mee heeft jouw extensions te laten zetten. Hiermee voorkom je problemen en houdt je de gewenste kwaliteit van jouw eigen haar.

 

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn een soort haarmatjes.Heel snel vertaald betekent het woord hairextensions: “ haarverlenging”. Met hairextensions kun je een mooie bos haar creëren. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en het is leuk om iedere keer een ander kapsel te hebben. Hairextensions zijn dus eigenlijk een soort mini-pruikjes waarmee je makkelijk een ander kapsel kunt creëren zonder dat  je jouw eigen haar helemaal verbergt.

 

Soorten hairextensions

Hairextensions zijn er in vele kleuren, maten, soorten en stijlen. Je hebt hairextensions die je vastmaakt met tape onder je haar, maar je kunt ook kiezen voor hairextensions die je vastmaakt met een clip of hair extensions die je met een soort lijm (wax) op je hoofdhuid kunt plakken. Er zijn ook nog verschillen in het haar tussen de hairextensions zoals: synthetisch haar, 100% natuurlijk haar, dik haar, dun haar, krullend haar, kroes en stijl haar. De keuze aan hairextensions is dus heel erg breed. Oxy Extensions verkoopt diverse clip extensions, dit zijn fijne hairextensions waarmee je jouw haar op een makkelijke manier kunt verlengen. Daarnaast biedt Oxy Extensions ook Wire Extensions aan. Dit zijn hairextensions van natuurlijk Indisch haar die je met een touwtje in je haar bevestigd. Oxy Extensions is van alle markten thuis en heeft een ruime keus als het om hairextensions gaat.

 

Advies:

Indien je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Oxy Extensions. Zij zijn je graag van dienst en helpen je graag bij de aankoop van je hairextensions.

 

 

https://www.oxyextensions.nl/