Nieuw West in the Picture
Image default
Beauty en verzorging

Van nul tot held: hoe ik professioneel uitziende nagels met BIAB?

Wil je nagels op salonniveau zonder het hoge prijskaartje? Vraag je je af hoe je thuis die perfecte, glanzende manicure krijgt met verbazingwekkend ingewikkelde ontwerpen? BIAB van Polygelshop is de oplossing! Deze revolutionaire nail art trend heeft zijn weg gevonden over social media platforms, en terecht! Met behulp van deze heldere nagellak, is het voor iedereen met een vaste hand mogelijk om zijn prachtige nageldromen te verwezenlijken. Dus als je klaar bent om je nagels in een mum van tijd van nul naar heldenniveau te brengen – lees verder!

Verzamel alle benodigdheden en materialen die je nodig hebt om te beginnen, zoals een nagelvijl, polijstblok en BIAB 

Ben je klaar om je nagels thuis te doen? Dan is het belangrijk om alle benodigdheden en materialen bij de hand te hebben voordat je begint. Zorg ervoor dat je een nagelvijl, polijstblok en BIAB hebt om je nagels op de juiste manier te kunnen verzorgen en stylen. Met een nagelvijl kan je je nagels in vorm brengen, terwijl het polijstblok zorgt voor een gladde afwerking. Met de BIAB kan je prachtige nagelontwerpen creëren en je eigen stijl naar voren brengen. Het is belangrijk om alles binnen handbereik te hebben, zodat je niet afgeleid wordt tijdens het werk en je je kunt focussen op het creëren van prachtige nagels. Dus verzamel al je benodigdheden en je bent klaar om te beginnen!

Begin met het vijlen van je nagels in de gewenste vorm 

Het vijlen van je nagels lijkt misschien een eenvoudige taak, maar het kan een groot verschil maken in je uitstraling. Of je nu gaat voor de klassieke ronde vorm of een moderne spitse-vorm, het begint allemaal met het juiste vijlproces. Zorg ervoor dat je begint met schone en droge nagels en gebruik een hoogwaardige nagelvijl om de gewenste vorm te creëren. Het vijlen moet in één richting gebeuren om scheuren en splijten van de nagel te voorkomen. En vergeet niet om een gladde afwerking te creëren door van grof naar fijn te werken met de nagelvijl. Dus, of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele ovale vorm of een scherpe ovale stijl, met het juiste vijlproces kun je elke keer een professionele look creëren. 

BIAB - wat is het

Polijst en reinig je nagels met een polijstblok voor een betere hechting van de BIAB 

Wil jij dat jouw polygel nagels langer blijven zitten? Dan is het polijsten en reinigen van je nagels met een polijstblok een must! Door deze stap over te slaan kan de polygel niet goed hechten aan je nagels en zullen je nagels niet zo lang blijven zitten als je zou willen. Maar het polijstblok is niet alleen functioneel, het kan ook nog eens een ontspannende ervaring zijn. Zie het als een mini-spa behandeling voor je nagels! Dus neem even de tijd om je nagels te polijsten en je zult merken dat jouw BIAB nagels langer mooi blijven.

Kies kleuren die passen bij je outfit of persoonlijke stijl 

Wanneer je jouw nagels hebt verzorgd met een mooie laag BIAB, wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze matcht met jouw outfit of persoonlijke stijl. Kies daarom zorgvuldig de kleur van jouw BIAB. Ga je voor een rustige en elegante uitstraling, dan zijn pastelkleuren een goede keuze. Ben je meer van de felle en opvallende kleuren, dan zijn rood, roze of neonkleuren geschikt voor jou. Of misschien houd je van donkere en mysterieuze kleuren, zoals zwart of donkerpaars. Met BIAB zijn de mogelijkheden eindeloos, dus kies voor kleuren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen of die jouw outfit complementeren. 

https://www.polygelshop.nl/collections/biab-nagels-zelf-doen