Nieuw West in the Picture
Particuliere dienstverlening

Kunststof kozijnen – Waar moet je op letten?

Bij de aanschaf van kunststof kozijnen zien we een heleboel aanbieders die één voor één naar eigen zeggen capabel zijn om uw kozijnrenovatie perfect uit te voeren. Toch zien we in de praktijk dat dit niet altijd het geval is. Waar gaat het dan mis? En waar moet u dan op letten om te zorgen dat u niet bij de slachtoffers hoort die in een puinhoop achtergelaten zijn, en waarvan we alle horror verhalen kennen?

Zoek een specialist of expert voor uw kozijnen

Als eerste moet u er goed op letten dat u een gespecialiseerd bedrijf belt. Bedrijven die alle merken verkopen kunnen vaak niet gespecialiseerd zijn, meestal zijn dit tussenpersonen die uw opdracht aan een andere onderaannemer verkopen. Zo koopt u kunststof kozijnen bij bedrijf A, welke daarop bedrijf B inhuurt om alles te monteren, en waarbij uw kozijnen bij bedrijf C worden bestelt.

Kies voor één merk kunststof kozijn

Beter is het om te kijken naar een specifiek merk, en dan een bedrijf met zo min mogelijk tussenstappen. Zo heeft en houdt u altijd één aanspreekpunt en verdwijnt er geen geld aan onnodige mensen. Als merk adviseren we zelf Schuco voor uw kunststof kozijnen, maar u bent vrij om andere merken te proberen.

Ook moet u er op letten dat u zich goed laat voorlichten. Meestal heeft een goed bedrijf ook een goede adviseur die alle wensen en mogelijkheden met u kan bespreken. Soms wordt belangrijke informatie vergeten en een goede adviseur kan u deze ook verschaffen.

Focus niet teveel op de prijs.

Mensen die teveel bezig zijn met de laagste prijs krijgen vaak de monteurs die niet goed weten hoe gemonteerd moet worden. Juist bij kunststof kozijnen is de montage een zeer belangrijk onderdeel en bij goedkope monteurs gaat het helaas vaak mis. De lonen voor gespecialiseerde en vakbekwame monteurs liggen landelijk vastgelegd, dus daar kan een bedrijf niet op besparen, en u dus ook niet.

Doe geen aanbetaling

Ook daar gaat het vaak mis. Vaak blijven werkzaamheden achterwege die eigenlijk wel besproken waren, maar doordat u vaak al een groot deel betaald heeft worden deze maar door minder goedde bedrijven geschrapt. Niet leuk voor u en ook niet voor onze branche. Kies daarom voor kunststof kozijnen zonder aanbetaling.

Kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek

Bij EA-kunststoftechniek wordt aan alle onderdelen voldaan. Zo krijgt u thuis advies van een ervaren adviseur. Ook kunt u zo kennis maken met het bedrijf en de producten waar mee gewerkt wordt. Alles wordt vooraf besproken.

Daarna wordt alles keurig ingemeten door een expert. Bij EA-Kunststoftechniek bent u verzekerd dat elke monteur gespecialiseerd is in kunststof kozijnen van Schuco

Ook de betaling wordt pas achteraf gedaan. Dus zonder aanbetaling en tussendoorbetalingen. Gewoon, na de montage. Daardoor bent u verzekerd dat alle vooraf besproken werkzaamheden ook volledig en perfect worden uitgevoerd.

Meer weten? Neem dan contact met EA-Kunststoftechniek op. U vindt ze op https://ea-kunststofkozijnen.nl maar u kunt ook bellen om een afspraak in te plannen. Belt u dan naar 053-4787118

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/