Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een motorhelm kopen om veilig op de weg te gaan

Wilt u graag genieten van het prachtige motorseizoen, maar bent u nog op zoek naar een nieuwe motorhelm om te kopen? Of gaat u binnenkort samen met een partner of vrienden rijden en neemt u dus een opzittende mee? Het is altijd belangrijk om veilig de weg op te gaan, zowel voor uzelf als voor mensen die met u meerijden. Tijdens een rit op de motor is het namelijk belangrijk om uw hoofd en nek te beschermen bij een ongeluk. Ongeacht of u op zoek bent naar motorkleding of een motorhelm, in het assortiment van Van de Kuinder Motoren vindt u alles voor uw rit.

Een gespecialiseerde winkel met een breed assortiment

Bij van de Kuinder Motoren is het niet alleen mogelijk om motoren zelf te kopen, maar hier vindt u ook alle accessoires zoals een motorhelm en -kleding. Ook voor materialen en poetsproducten bent u hier aan het juiste adres. Zowel in de fysieke winkel in Hilversum, als op de online shop vindt u een grote diversiteit aan motorhelmen. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar, waarbij u ruime keuze heeft aan kenmerken zoals een uitneembare binnenkant van de helm of Pinlock. Als u ervoor kiest om een motorhelm met Pinlock te kopen dan bent u gegarandeerd van een helder vizier ongeacht de temperatuur.

Vraag hulp bij het vinden van een goede motorhelm

In de fysieke winkel van Van de Kuinder Motoren krijgt u gedegen advies en hulp van de gespecialiseerde medewerkers. Zij helpen u bij het passen en adviseren u over de maat die bij u past. Het is namelijk erg belangrijk dat de motorhelm die u gaat kopen niet te groot is, omdat dit de veiligheid ernstig vermindert. Met het advies van de medewerkers van Van de Kuinder Motoren geniet u van veilige, comfortabele kilometers met een kraakhelder zicht op de weg.

https://www.vandekuinder.nl