Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een product dat de toegangscontrole voor u regelt?

Heeft u ruimtes in uw bedrijf die afgesloten dienen te worden voor(een deel van) uw personeel? Er zijn meerdere mogelijkheden om ruimtes af te sluiten: toegangspasjes, sleutels of codes. Maar die systemen hebben ook nadelen. Want wat als er een toegangspasje kwijt raakt? U wilt natuurlijk niet dat deze in verkeerde handen valt. Zeker als het om gevoelige informatie gaat. Kies daarom voor een systeem dat de toegangscontrole van iedere ruimte regelt. Kiest u voor de systemen van dormakaba, dan bent u verzekerd van een waterdicht systeem.

Een waterdichte toegangscontrole

Met deze waterdichte toegangscontrole beheert u voor het hele bedrijf de toegang. Dit gebeurt via SAP Access Control. U kunt uzelf een paar vragen stellen, waarop de toegang wordt gebaseerd:

  • Welke medewerker heeft toegang tot welke afdelingen?
  • Op welke weekdagen heeft deze medewerker toegang?
  • Op welk tijdstip heeft deze medewerker toegang?

Wie heeft waartoe toegang?

Door uzelf de vraag te stellen wie op welke dagen en tijdstippen toegang heeft tot welke ruimte, kunt u bepalen welke medewerkers in welk gedeelte van het bedrijf mogen komen. Zo voorkomt u dat bepaalde medewerkers toegang krijgen tot ruimtes waar ze niet hoeven komen om hun werk goed uit te voeren. Als een medewerker een badge aanbiedt bij een ruimte waarvoor deze geen toegang heeft gekregen, dan zal de deur dicht blijven. Zo houdt u grip op de toegangscontrole.

Ga voor de beste beveiliging

Is het tijd om de beveiliging van uw bedrijf op te krikken? Ga dan voor de best denkbare toegangscontrole. De SAP Access Control van dormakaba zijn geschikt om in te zetten voor hele gebouwen of kleine ruimtes. Kijk op de website van dit bedrijf als u nog meer informatie wilt over dit systeem of het bedrijf. Zo ontdekt u dat dit echt de beste oplossing is.

https://www.dormakaba.com/nl-nl