Nieuw West in the Picture
Woning en Tuin

De Leolux bank is een begrip binnen de designwereld

Heeft u weleens van het designmerk Leolux gehoord en specifieker, van de Leolux bank? Dit Nederlandse meubelmerk is vanaf 2000 over heel de wereld bekend en verkrijgbaar, maar kent zijn oorsprong al in 1932. Het merk heeft zich in al die jaren weten te perfectionaliseren tot het designlabel dat het nu is. Het designlabel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De Leolux bank gaat dus jaren mee. Naast deze duurzaamheid zijn de meubelen van Leolux uitermate comfortabel. Bij een bank is dit uiteraard erg belangrijk.

De Leolux bank: modern en eigenzinnig

Naast dat de meubelen van Leolux erg comfortabel en duurzaam zijn, zijn ze ook nog eens eigentijds, creatief en kleurrijk. De meubelen passen binnen elk modern interieur en vormen een aankoop voor het leven. Bij Pot Interieur kunt u de Leolux bank en andere bekende en toonaangevende design meubelen, waaronder het Italiaanse topmerk B&B Italia, bewonderen.

Waarom een bezoekje aan Pot Interieur de moeite waard is

Pot Interieur is zeker het bezoeken waard, de winkel beschikt namelijk over maar liefst 15.000 m2 winkeloppervlakte: er is dus meer dan genoeg keuze. Er zijn vele gerenommeerde meubelmerken aanwezig: naast Leolux bijvoorbeeld ook het topmerk B&B Italia. Bovendien zijn de meubelen zo opgesteld dat u gegarandeerd inspiratie op zult doen. Ook kunt u de meubelen bevoelen en uitproberen. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet.

B&B Italia: een Italiaans topdesignmerk met internationale allure

Naast dat u zeker de Leolux bank in het echt zou moeten aanschouwen, is ook het merk B&B Italia een aanrader. Het merk is toonaangevend binnen heel Europa en bouwt voort op jarenlange ervaring en innovatie. De meubelen van B&B Italia zijn stuk voor stuk zeer elegant en modern, maar tegelijkertijd tijdloos. Doordat de meubelen door verschillende top designers worden ontworpen, heeft elk model zijn eigen uitstraling. De meubelen van dit topmerk doen elke woning goed.